Vi tycker om att uppmärksamma våra olika hudvårdsmärken lite extra ibland. Därför passar det ypperligt att berätta mer om Burts’ Bees då det är Honungens Dag idag! Låt oss gå tillbaka till där allt började..

Burt's Bees

Burt Shavitz arbetade som fotojournalist när han lämnade NewYork i jakten på naturen och livet som biodlare under 80-talet. Burt slog sig till ro i en timmerstuga i Maine, helt utan rinnande vatten och elektricitet och levde av det han producerade på gården. En dag träffade han en kvinna vid namn Roxanne Quimby som liftade längs vägen, och det var början på en stark vänskap.

Roxanne upptäckte potentialen i Burt’s överblivna bivax och började tillverka ljus för att sälja på marknader runt om i landet. I takt med att efterfrågan ökade ändrade Burt och Roxanne inriktning och år 1991 producerades deras första skönhets- och egenvårdsprodukter.

Burt's Bees

Från läppbalsam, började Burt’s Bees tillverka handkrämer och många andra naturliga hudvårdsprodukter för hela kroppen och är idag det bäst säljande varumärket inom naturlig skönhet- och egenvård i hela Nordamerika. Trots dess framgång bor Burt Shavitz kvar i samma timmerstuga i Maine, helt utan rinnande vatten och elektricitet. Häftigt va?