Podd- avsnitt 1

VI HAR STARTAT PODCAST – Avsnitt 1 av PiggaPodden kommer här!

Nu äntligen drar vi igång! PiggaPodden är live och vi är så förväntansfulla! Vad handlar då PiggaPodden om? Varför väljer vi att göra en podcast? Vad kan ni förvänta er av att lyssna på PiggaPodden? Allt detta besvarar vi nedan samt berättar om vad avsnitt 1 kommer att handla om. Vi vill också passa på att tacka Maria Åkerberg och Esse Probiotic Skincare som är med och sponsrar detta avsnitt, tack! Lyssna, inspireras och hör gärna av er till oss med feedback och frågor, mer info om detta nedan. Men nu, tillbaka till podden!

LYSSNA PÅ AVSNITT 1 HÄR:

Spotify

iTunes

Acast

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

PiggaPodden är en holistisk podcast om naturlig hudvård och hälsa där vi vill sprida inspiration och kunskap inom området. Vi delar med oss av våra allra bästa hudvård- och skönhetstips, varför man bör välja ekologisk hudvård över konventionell hudvård, vi tar upp kost- och detoxfrågor samt pratar om makeup, stress, hårbottenbesvär och tips för en mer balanserad vardag. Denna podcast spelar vi in tillsammans med Håkan Montelius, före detta journalist som idag jobbar på Stategibyrån NOGA. Igenom alla 5 avsnitten kommer Håkan att intervjua och ställa frågor till Katarina Carltad, ägare av PiggaButiken som har över 20 år inom hudvårds- och hälsobranschen samt till våra andra medarbetare och det kommer bli riktigt spännande och lärorikt kan vi lova!

Podd- avsnitt 1

Avsnitt 1 är en presentation om vart allting började. Varför Katarina blev så fascinerad över ekologisk och naturlig hudvård. Hur hon kom i kontakt med Maria Åkerberg sortiment och blev stormförtjust, dels för produkternas rena innehåll och för att de produceras i Sverige. Vi pratar om läppceratsyndromet och vad konventionell hudvård innehåller. Vart i kroppen och varför de allra flesta hudvårdsproblemen idag startar. Vi lyfter hur pass viktig mångfalden är i vår kost men också i våra hudvårdsprodukter, något som Esse Probiotic Skincare var först med att lansera – probiotisk hudvård, alltså hudvård med goda bakterier för att stimulera läkning och skapa mångfald. Vi pratar också om hur företaget PiggaButiken har utvecklats och om hur medvetenheten hos konsumenter ökat under åren samt massa mer tips och spännande information, något du bara inte får missa!

Som sagt, hör jättegärna av dig om vad du tyckte om podden samt om du har ytterligare frågor som du vill att vi lyfter. Skriv till oss här på bloggen, Instagram (piggabutiken.se), Facebook eller mejla: kundservice@piggabutiken.se. Tack för att ni lyssnar och följer PiggaPodden ♥

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

2 thoughts on “VI HAR STARTAT PODCAST – Avsnitt 1 av PiggaPodden kommer här!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *