Nattkrämer

Vilken nattkräm passar dig och din hudtyp?

Huden arbetar när du sover och då är det extra bra att investera i en nattkräm som går in på djupet och ger en extra boost! En nattkräm är mer näringsrik och fetare än en dagkräm samt hjälper huden att återhämta sig över natten. Här listar vi 5 populära nattkrämer och berättar mer om varför de är så himla bra! Förhoppningsvis hittar du din egna favorit bland dessa.

Nattkrämer

  1. Night Cream är en nattkräm för normal till torr hud. Den gör huden ljuskänslig under några timmar och används därför endast på natten. Den naturliga Mjölksyran (AHA) gör det lättare för huden att bli av med döda hudceller. Nyponfröoljan i Night Cream kommer från nyponrosens frön och hjälper huden att nyskapas, vilket medför att åldersfläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade. Squalene banar väg för A-vitaminet i nyponfröoljan som verkar revitaliserande och går på melaninet (mörka fläckar).

Nattkrämer

  1. Night Cream More är en näringsrik nattkräm för ansiktet som passar dig som är lite äldre och har en mogen hud. Denna kräm motverkar synliga ålderstecken och verkar fuktbevarande på torr hud. Med ett innehåll av Rapsolja och Havtornsolja får Night Cream More en lyxig konsistens och uppbyggande formula. Eteriska oljor har den från Apelsin, Ros och Mynta som ger en fräsch doft och ett utslätande resultat.

Nattkrämer

  1. Rosenseriens Night Care Intense. Näringsrik nattkräm som absorberas lätt och gör huden sammetslen. Rik på omegafetter, fuktighetsbevarande ämnen och karoten, vitamin C och E. Passar alla hudtyper och är speciellt bra för hud i behov av extra fukt och näring och hud som börjar linjeras. Den lyxiga doften av ros får vi inte glömma, wow vad den doftar gott!

Nattkrämer

  1. Här är ett av våra mest prisvärda alternativ när det kommer till nattkrämer. Anti-Age Night Cream från Nonique är en vårdande nattkräm som tillför huden mycket fukt och gör så dess naturliga cellförnyelse får extra mycket stimulans. Detta nattkräm gör huden mjuk och smidig och låter huden återhämta sig ordentligt medan du sover. Den tränger in utan att kännas kladdig.

Nattkrämer

  1. Avslutningsvis vill vi tipsa om den lyxigaste nattkrämen just nu. Restorative Moisturiser+  är utformad för att motverka åldrandet genom att stärka hudens mikroflora. De goda mikroberna stärks av probiotikan Lactobacillus och två viktiga prebiotika – inulin och alfa-glucan oligosakarider. Höga nivåer av lågmolykulär hyaluronsyra bidrar till återfuktningen och reducerar subklinisk inflammation och dämpar därigenom åldersprocessen.

Detta var de 5 nattkrämerna vi ville presentera för er idag. På natten är huden som minst utsatt och som mest mottaglig för vård. Vill du ge det bästa till din hy? Då tycker vi att det är en god idé att investera i en bra nattkräm. Välj den som passar dig och dina behov allra bäst.

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *