M picaut

Vinnare av hudvårdstävlingen Daisy Beauty Awards 2019!

Den nya kroppspeelingen från M Picaut, Amazing Effortless Body Peel Mask vann Årets kroppsvård på Daisy Beauty Awards 2019. Stort grattis Mette! Vi är så glada över att ha denna fantastiska produkt hos oss på PiggaButiken. Läs mer om denna kroppsprodukt nedan!

– Det här är framtidens hudvård, närproducerad ekolyx som levererar, säger Mette Picaut, grundare till den svenska skönhetssuccén. Peelingmasken används i duschen, på hela kroppen och fungerar som en reset-knapp för din hud. “En given badrumskompis när du vill kliva ur duschen som en ny människa”. Så löd motiveringen när de 65 beautybloggarna i juryn för Daisy Beauty Awards 2019 sagt sitt.

M Picaut

Tanken med denna peelingmask är att den ska fungera som en ansiktsbehandling, fast för hela kroppen. Därför har den både en peelingeffekt och verkar som en skönhetsmask. Produkten innehåller även röda vindrovor, som har en kärleksfull koppling till Mettes man Eric Picaut.

– Eftersom Eric kommer från Frankrike är det såklart lite extra kul med just extrakt från vindruvskärnor! Vi är, så vitt jag vet, först som svensk hudvårdsserie att använda oss av vindruvskärnor, vilket ligger helt i linje med vår vision. Att använda det allra bästa från naturen och vara i framkant med våra produkter, säger Mette Picaut. Heja er, Mette och Eric!

Vindruvskärnor är rika på vitaminer och antioxidanter vilket ger en anti age-effekt och skyddar huden mot fria radikaler. Dessutom innehåller kroppspeelingen naturlig salicylsyra från pilträdsbark som sveper bort gamla hudceller, sätter fart på cellförnyelsen och har en antiinflammatorisk effekt. Som i alla M Picauts produkter är ingredienserna ekologiska och all tillverkning sker i Dalarna, ekolyx från norr!

M picaut

– Den här vinsten visar verkligen att grönt är lika effektivt, och mer därtill, än det gamla vanliga på hyllan. Ekolyx ger resultat, bygger upp hudens barriär och är laddat med den bästa näringen, säger Mette Picaut.

Vill du ha en kroppsprodukt som peelar, verkar närande och lämnar din hud lyxigt len och återfuktad? Då är Amazing Effortless Body Peel Mask något för dig! Denna produkt och resten av M Picaut’s sortiment hittar du HÄR.

Din hud förtjänar denna hudvårdsserie ♥

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *