dr. hauschka -ekologisk flytande eyeliner

Flytande eyeliner som är ekologisk och håller hela dagen

Idag vill jag tipsa dig om en flytande naturlig eyeliner från Dr Hauscka. En smidig eyeliner som är skonsam mot det känsliga området kring ögat. Jag har testat den ett tag nu och den sitter verkligen riktigt bra hela dagen!

dr. hauschka -ekologisk flytande eyeliner
Jag var tvungen att lägga in en produktbild här för att visa hur smal själva applikation är (lyckas inte få bra skärpa när jag tar en egen bild). Nu åter till hur jag upplever resultatet när jag testat den. Eyelinern sitter som sagt på plats HELA dagen utan att släppa det minsta. Den höll från att jag cyklade till jobbet, under hela arbetsdagen på pigga och dessutom efter en lång kvällspromenad. Den är lätt att applicera och ger ett fint jämt resultat. Jag har provat många eyeliners som släpper eller smetar ut sig under dagen men det upplevde jag inte alls med denna. De som säger att ekologiskt smink inte håller måttet har inte testat denna eyeliner, den får helt enkelt full pott av mig! Klicka hem den här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *