Solskydd för barn

Välj ekologisk solskyddsfaktor!

Som du säkert har märkt är solen och värmen snart här, visst är det härligt! Efter en lång vinter är huden extremt känslig mot solens starka strålar så glöm inte smörja in dig och dina barn, helst med en naturlig solskyddsfaktor! Vet du förresten skillnaden mellan naturliga och kemiska solskydd? Om inte så läs vidare!

Solskydd för barn

I våra naturliga solskydd hittar du fysikaliska uv-filter (zinkoxid/titanoxid) som ligger utanpå din hud och reflekterar bort uv-strålar. Detta sker alltså utanpå kroppen och är helt naturligt.

I kemiska solskydd tas uv-strålarna upp och tränger ner i din hud där strålarna omvandlas till oskadliga genom en kemisk process. Både fysikaliska (naturliga) och kemiska solskydd ger såklart skydd men i naturliga solskydd slipper du hela den kemiska processen.

Solskydd för barn

Allt som vi lägger på vår hud tas till viss del upp av vår kropp och det är därför skönt att veta att dessa solskydd från Eco Cosmetics är ekologiska, helt naturliga och milda för hela familjen. Finns HÄR i allt från spf 10 upp till 50 för både kropp, ansikte och till barn/baby.

Njut av solen i vår och sommar tillsammans med hela familjen och var försiktiga så ni inte bränner er!

Publicerat av

Jannica

Hälsorådgivare, Licensierad Kostrådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *