Rosenserien - c serum

3 produkter för lyster – använd dem för sig eller tillsammans

Ibland känns huden bara trist och glåmig. Vilka produkter finns då för att ge den där kicken som får huden att stråla igen? Här är tre ekologiska alternativ för att ge din hud nytt liv!

Vi börjar med en ekologisk brun utan sol som ger din hud en fräsch hudton Blek och torr hud, känner du igen dig? Med Brun utan sol, får du på ett enkelt och skonsamt sätt en fin nyans som kan ge ett piggare utseende. Tack vare dess fina innehåll ger den din hud det den behöver i fukt och näring. Kan användas dagligen på rengjord hud, till önskad nyans, eller till något speciellt tillfälle. Den bygger långsamt upp din hudton.

Rosenserien - brun utan sol

Den andra produkten som ger din hud “det lilla extra”… En droppe av lyxig och välgörande Morotsolja, En olja som kan rädda den torraste och tråkigaste hud. Ger direkt fukt, näring och en fin lyster. Du kan kombinera den med din ansiktskräm, eller ha den enbart. Både morgon och kväll. Appliceras med fördel på fuktad hud (ett tips är Rosenvattnet för bästa effekt). Med morotsoljan kompletterar du din hudvårdsrutin med en droppe lyx vid varje tillfälle.

Rosenserien - morotsolja Rosenserien - morotsolja

Den sista produkten får mig att tänka”Grönt är skönt”… att välja naturliga produkter med innehåll från växtriket kan stärka din hud på djupet. Rosenseriens C-vitamin serum med rosenrot är fullproppad med energi för din hud. C-vitamin och vitaliserande rosenrot som även verkar uppstramande. Kör den gärna som en kur. Vem behöver inte en energikick så här under vinterhalvåret?

Rosenserien - c serum Rosenserien - c serum

Dessa tre produkter är som rubriken lyder sköna att använda var för sig. I så fall väljer du den som kompletterar din hudvård bäst och baserat på vilket resultat du är ute efter. Sen att alla tre produkter är fantastiska att använda ihop är en självklarhet! Kan du tänka dig en bättre kombo för att få fukt, lyster och en gyllene brunbränd ton?

Rosenserien - lyster

Just nu får du en ögonkräm på köpet när du köper två valfria produkter från Rosenserien (läs mer om ögonkrämen i ett annat blogginlägg HÄR). Tänd upp några ljus unna dig ett skönt hemmaspa och ge din hud det den suktar efter. Det är du värd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *