Ansiktsmist

5 skäl till att använda ansiktsmist!

På morgonen känns ansiktet återfuktat och fräscht efter att alla produkter är applicerade i din morgonruntin. Flawless, eller hur! Men efter en dag på jobbet känns både huden och makeupen trött, torr och allmänt glåmig. Eller vänta lite, det började det göra redan vid lunch… Känner du igen dig? Lösningen på problemet har vi, ansiktsmist. Denna återfuktande ansiktsdush kommer att bli din bästa vän! Nedan presenterar vi 5 fördelar med att använda ansiktsmist, så läs vidare!

  • Nummer 1. Återfuktar uttorkad hud

En bra ansiktsmist tillför massvis med fukt, vilket verkligen kan behövas i denna torra luft. Står du mycket framför datorn och jobbar inomhus med dålig ventilation, eller jobbar du ute i den kalla vinterluften? Spraya ditt ansikte med Dr. Sannas Ansiktsmist och känn direkt hur din hud återfuktas utan att det känns tugnt.

  • Nummer 2. Vitaliserar och ger energi

En ansiktsmist gör att din trötta hud känns pigg och strålar då den innehåller noga utvalda och vitaliserande ingredienser. Perfekt vid torr inomhusluft och föroreningar!

  • Nummer 3. Fixerar makeupen 

Du kan använda ansiktsmist både utan och med makeup. Faktiskt så fungerar det superbra för att fixera din makeup som annars tenderar att försvinna under dagen, ja redan vid lunch ibland. Spraya ansiktsmisken direkt när du är klart med din makeup så fungerar den som ett osynligt skydd som låser sminket på plats, perfekt!

Ansiktsmist

  • Nummer 4. Perfekt underlag – innan din ansiktsolja 

Misten ger näring till din hud men också så fördelar den dina nästkommande produkter bättre. Om du till exempel applicerar en ansiktsolja så fungerar den som ett underställ, och om du innan oljan använder misten så kommer den att fördela ut oljan bättre, samtidigt som huden får miximalt med näring!

  •  Nummer 5. Lugnar upprörd hud 

Har du en känslig hud är en ansiktsmist med lugnande egenskap extra viktig. Då kan vi varmt rekommendera Dr Sannas Ansiktsmist. Den fungerar som ett försvar mot de yttre påfrestningar som kan störa hudens barriärfunktion.

Detta var våra 5 bästa fördelar med att använda en ansiktsmist. Ta hand om din hud på bästa sätt ♥

Varma hälsningar, Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *