Lingonkräm

Allt-i-ett-kräm, så funkar den!

Har du inte testat Q for Skins nya multikräm – Lingonberry Hi-tech Serum in Cream än? Då har du något att se fram emot! Själv har både jag och maken använt den i snart 5 månader, och HALLÅ! vilken kräm!

Eftersom jag jobbar som jag gör och lever som jag lär (nästan alltid) så har jag inte på många år använt “dålig” hudvård. Jag är noga med vad jag och min familj smörjer på vårt största organ. Eftersom jag passerat 40 är jag även mån om att min hud får så bra förutsättningar som möjligt att hålla sig frisk, len och mjuk. Jag är inte den typen som tycker att “the more the merrier” när det kommer till produkter att lägga på min hud. Jag gillar inte att hålla på med masker, peelingar och serum, måste jag därtill även ha olika krämer under dag och natt så har du tappat mig helt. Nä, enkelhet är min melodi. Och det är här Q for Skins lingonkräm kommer in i bilden.

Lingonkräm

Lingonberry Hi-tech Serum in Cream är ALLT jag vill ha och behöver! Den är min dagkräm, nattkräm, ögonkräm, serum och ersätter även mask och peeling genom att den aktiverar min egna cellförnyelse i huden och det gör att “gammal” hud som man annars kan tycka gör en “glåmig” trycks upp och peelas av naturligt. Det behövs heller ingen extra mask med så mycket näring i din dagliga hudvårdsrutin.

Detta är multifunktionell hudvård som går snabbt och gör nytta ända ner på djupet. Om du inte är övertygad, än, så kommer här lite fakta om krämen och hur i hela friden vi kan säga att den är till allt? Den innehåller inte mindre än 4 extremt potenta ingredienser:

 • Lingonfröolja – Den är rik på omega-3 och kraftfulla antioxidanter som ger lyster och motverkar hyperpigmentering. Passar mig ypperligt då jag älskar när min hud har ett naturligt “glow” och jag vill gärna motverka åldersrelaterade bruna fläckar i huden.
 • Matrixyl – Ett naturligt mikrokollagen som effektivt stimulerar cellförnyelsen, såväl som produktion av kollagen som hyalyronsyra. Det tilltalar mig otroligt att man kommit längre än att behöva äta gammalt “fiskskin” som många andra kollagentillskott görs av. Jag gillar veganskt!
 • Hyaluronsyra – Effektiv fuktgivare för slätare och jämnare hy. Vem vill bli av med torrhetsrynkor på bara några timmar? JAG.
 • Probiotika: Balanserar mikrofloran och stärker hudbarriären för extra motståndskraft. Vi behöver hjälpa vår microflora oavsett om det är på huden eller i tarmen så att den kan jobba med oss och inte mot oss.

OCH som vanligt när jag skriver här på bloggen så vill jag påminna om att allt utifrån bara gör halva jobbet. Vill du på riktigt få fina resultat så måste du överväga att jobba inifrån också. Huden byggs inifrån och ut. Vi kan göra otrolig skillnad utifrån, men lägger vi till byggstenar inifrån så blir synergieffekterna magiska!

Lingonkapslar

Q for Skins Lingonfröoljekapslar ger “antiåldrande” inifrån och ut. De är sprängfyllda med omega-3 (mer än i naturlig fiskolja) men naturligt rik på en enormt kraftfull E-vitamin: Gamma-tocotrienol (det ämne som bl.a. gör att lingon inte skrumpnar och som forskare på Åbo universitet menar, gör liknande i våra kroppar). Så vad använder jag då och hur gör jag?

Lingonkapslar

 1. På kvällen tvättar jag mig (oavsett om jag sminkat mig eller inte så vill jag tvätta bort luftföroreningar och liknande) med Cleanser från Q for Skin, en geletvätt som gör rent på djupet med snälla tvättensider.
 2. Sen återfuktar jag min hud med Suppressing booster, ett ansiktsvatten som förstärker många av egenskaperna i lingonkrämen så som att minska och förebygga hyperpigmentering, samt balansera talgkörtlarna så problem med en fet T-zon kan underlättas samt skydda huden mot luftföroreningar. Detta genom sitt höga innehåll av B-3. Det är alltså inte bara ett steg i att få huden ren utan faktiskt en stor del av själva hudvårdsrutinen.
 3. Och nu, endast Lingonkrämen! Har man gjort föregående steg så räcker en liten ärta gott och väl! På morgonen görs endast steg 2 och 3 då jag inte upplever att jag blivit speciellt smutsig under sömnen.
 4. Avslutningsvis tar jag två st Lingonkapslar innan jag går och lägger mig, just för att huden byggs upp och repareras på natten.

Så om du vill vrida tillbaka klockan genom naturens kraft, testa Lingonkonceptet du också. Jag är iallafall inte besviken! Lycka till!

Kramar Pigga-Malin.

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

2 thoughts on “Allt-i-ett-kräm, så funkar den!”

 1. Är det möjligt att få eller köpa ett litet prov på Lingonberry Hi-tech Serum
  så man vet vad man köper. Den är ju ganska dyr men det kan det vara värt om man vet att den är bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *