Loelle Ekologiskt

Ekologiska skönhetstips från Marocko

Hälsotrenden ökar och det naturliga och ekologiska spelar en allt större roll i våra liv. Loelle tillhandahåller, med stor passion, rena ekologiska och omsorgsfullt handplockade produkter från Marocko. Här presenterar vi några favoriter ur deras sortiment med högsta kvalitet, naturligt framtagna utan onödiga eller direkt farliga tillsatser för kropp och sinne.

Vi börjar med Rosenvatten. Rosen, en av den vackraste blommorna enligt mig som inte bara doftar ljuvligt utan även har en medicinsk användning och näringsmässiga egenskaper. Loelle har tagit vara på det i sitt arbete med naturliga och ekologiska kosmetiska produkter. De strävar efter att alltid tillhandahålla produkter av absolut högsta kvalitet utan kemikalier och deras Rosenvatten är en riktig 10-poängare! Loelles ekologiska rosenvatten är hämtat utan mellanhänder från ett ECO-Certifierat kooperativ i staden Kalaat M´Gouna, en stad i Marocko känd för sina rosbeklädda ängar och destillering av rosenblad. Loelle EkologisktAnvänd rosenvattnet under dagen som en svalkande och uppiggande ansiktsdusch på jobbet. Du kan använda den över din makeup men du kan även använda den för att förberreda huden under din ansiktskräm. Perfekt då den neutraliserar ph-värdet, är svagt sammandragande och ökar blodtillförseln. Rosenvattnet kan även med fördel blandas i ansiktskräm och lotion eller som återfuktning av hårbotten. Loelle EkologisktVidare till Loelle’s ekologiska och kallpressade ricinolja. En fet och hållbar olja som utvinns ur ricinfrön som sägs stärka håret och ge glans. Förutom till hårvård fungerar även oljan bra som ansiktsrengöring, pigmentfläcksolja, nagelolja och läppglansolja. Loelle EkologisktHär får du Loelles tips för glansigare hår. Börja med att blanda Loelles ekologiska ricinolja med Loelles ekologiska jojobaolja 50/50. Ta två matskedar av varje olja beroende på hårets längd, i efterhand ökar eller minskar du mängd ricin efter tycke. Massera in blandningen i hårets längder. Linda in håret med en handduk och låt verka en halvtimme, tvätta sedan håret som vanligt med naturligt shampoo och balsam. Då oljan är väldigt fet kan två shamponeringarbehövas.Loelle EkologisktTillbaka till hudvård men nu i form av underbar lera. Testa att göra en ansiktsmask av Rhassoullera tillsammans med Arganolja och Rosvatten. Leran är helt fri från tungmetaller och deto mer full av nyttiga mineraler så som magnesium, kalium, kalcium och kisel. Loelle EkologisktLåt masken sitta i några minuter. Hat du torr hy så räcker det med ungefär 10 minuter. Har du något fetare eller normal hy kan den sitta till cirka 15 minuter för att dra ut orenheter. Huden blir underbart len och mjuk efterråt. Efter att du tvättat bort masken smörjer du in ansiktet med den kallpressade arganoljan som är full av näring och väldigt vårdande för huden. Den är tunn, går lätt in i huden och kan lugna irriterad hy.

För Loelle är det vitala att du som kund kan använda en produkt, bra för hud, natur och djur där slutkontentan även blir stimulerande för själen.

Publicerat av

Katarina

Auktoriserad Hudterapeut, Bicom terapeut, Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *