Eye Contour Cream Plus - Esse Probiotic Scincare

En ögonkräm för dig som söker resultat

Det finns en speciell ögonkräm här på Piggabutiken.se som visat fantastiska resultat när det gäller kråksparkar, mörka ringar och svullnad runt ögonen. Med unik formula sticker den ut på marknaden och inom några år kommer alla hudvårdsmärken använda sig av denna teknik. 

Vad är det då som är så unikt med denna ögonkräm? Forskning har visat att vi människor består av mer bakterier än människoceller. Vi är alltså mer bakterie än människa. Forskare har på så sätt konstaterat att hudens välbefinnande är beroende av de biljoner mikroorganismer som lever på och i din hud. Genom att använda hudvård med högkvalitativ probiotika (bakterier) kan vi stärka huden för maximal anti-ageing resultat. Detta konstaterande har förändrat vårt sätt att se på hudvård och tillåter oss att tillämpa nya metoder att dämpa hudens åldrande. Esse Probiotic Skincare är världens första hudvårdsserie med levande probiotika och ögonkrämen jag talar om är deras Eye Contour Cream Plus.
Eye Contour Cream Plus - Esse Probiotic ScincareFör att ge bästa resultat när det kommer till ögonkräm innehåller Eye Cream Plus extrakt från Tusensköna som mildrar mörka ringar genom att hämma aktiviteten hos tyrosinas och motverka bildandet av melanin. Albizia-och Klibbörtsextrakt skyddar och stärker dermis genom att förstärka känsliga mikrovaskulära nätverk och stimulera avgiftande system. Detta reducerar svullnad, fina linjer och rynkor runt ögonen.

Vi rekommenderar att börja med anti-ageing produkter vid ca 25-års ålder. Jag som är 24 använder Eye Contour Cream Plus och det är den bästa ögonkrämen jag någonsin testat! Jag vill rekommendera dig att vara extra kräsen när du väljer ögonkräm. Detta är nämligen ett av det mest utsatta partiet där huden är som tunnast på hela kroppen. Dagliga ansiktsutryck och väder gör att huden runt ögonen är den som åldras först.Eye Contour Cream Plus - Esse Probiotic ScincareJag tänker långsiktigt och jag vill ha det absolut bästa som finns på marknaden. Därför är denna ögonkräm ett givet val för mig. Klicka hem den idag och känn skillnaden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *