Humble Brush

En tandborste med många bra egenskaper

Märket Humble Brush har tagit fram etiska och miljövänliga tandborstar för alla i familjen. Tandborstarna har många bra egenskaper. De nedbrytbara handtagen är av bra kvalitet och sköna att hålla i. De är gjorda helt i bambu och format efter hur en hand håller en tandborste. Det ger en naturlig känsla, både i handen men även i munnen. Inte nog med det, de är dessutom väldigt snygga och stilrena och finns i fem olika färger – blå, gul, rosa, vit och svart.

Alla borstar är fria från BPA och har supermjuka strån. Nylon är det som stråna är gjorda av, vilket är ett material som går att kompostera. Varför just nylon? Det är för att det inte finns något annat alternativ, som är plant-baserat, vilket gör att tandborsten går att använda i 2-4 månader. Humble Brush vill inte ha ett icke växt-baserat alternativ när det finns ett som fungerar.

Humble Brush

Visionen som Humble Brush har är att deras produkter ska vara helt ekologiska, även förpackningarna som tandborstarna kommer i ska uppfylla det kravet. För att förpackningarna ska klassas som ekologiska, packas därför tandborstarna i ett komposterbart transparent material som endast kommer från växter. Den yttre förpackningen/kartongen är gjord utav 100% återvunnet material.

Humble Brush tänker även på människorna runt om på jorden. För varje såld Humble Brush så donerar de en tandborste till behövande! En väldigt fin och unik tanke hos ett företag. Något vi är stolta över att få sälja hos oss.

Nicko och Zacke tycker också om dem ♥

Publicerat av

Jannica

Hälsorådgivare, Licensierad Kostrådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *