Jade Roller

Gua Sha – Därför bör du använda en jaderoller

Den senaste trenden för att optimera din hudvårdsrutin är att använda en gua sha-roller av jadesten och gärna en med piggar. Yin Your Skin’s jade roller får din hud att blomstra på mindre än en minut! Att rolla huden effektiviserar blodcirkulationen, boostar bildandet av kollagen samt förbättrar absorptionen av din hudvård. Läs mer om denna fantastiska produkt nedan!

Jade Roller

Detta är alltså en gua sha-roller av jadesten med piggar för behandling av ansikte, hals, nacke och dekolletage. Piggarna på rollern är skonsamma och gör inte hål i huden såsom mikronålning gör. Enligt kinesisk medicin förbättrar jade njurenergin samt rengör toxiner och slaggprodukter ur kroppen. Jade är särskilt bra för sinnet och kroppen vid stress samt gör huden klarare och avlägsnar svullnad.

Du kan både rolla ansiktet med jadestenen på rengjord hud innan du applicerat dina hudvårdsprodukter samt efter att du applicerat dem för att avsluta din gua sha-behandling. Gua Sha är alltså en form av självbehandling som ger flera positiva effekter på din hud:

  • Aktiverar blodcirkulationen i huden (det syresatta blodet cirkulerar uppåt till hudens ytskikt där det ger näring till vävnader och hudceller, vilket gör att huden förnyar sig snabbare).
  • Ökar lymfvätskans cirkulation (effektivare transport av slaggprodukter).
  • Tar bort svullnad i ansiktet och under ögonen.
  • Kan minska antalet pigmentfläckar.
  • Boostar bildandet av kollagen och elastin i huden.
  • Jämnar ut rynkor och gör en slapp hud fastare.
  • Kinderna och käklinjen samt ansiktsformen markeras på ett vackert sätt.
  • Hudvårdsprodukter absorberas lättare.

Du ska inte använda en jade-roller om du har inflammerad och känslig hud med rosacea eller en hud med orenheter.

Jade Roller

Hur tar man hand om sin Jade Roller? Rengör rollern efter att du använt den med tvål och vatten och torka av den ordentligt. Om du använder verktyget för att behandla andra ska du även desinficera den. Om rollern börjar gnissla kan du applicera vad som helst för olja på fästena.

Låter detta fantastiska verktyg intressant? Då kan du klicka hem din alldeles egna jade roller här ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *