Vill du piffa till din bakning kan jag varmt rekommendera Upgrits Hasselnötskräm! Den innehåller endast ekologiska dadlar, rostade hasselnötter och kakao, ändå smakar den lika gott som kolan vid jul, mums. Här testade jag att använda Hasselnötskrämen i mina nyttiga brownies och de blev helt underbart goda! Receptet finns nedan om du vill testa.
 Ingredienser till bottenlaget:
3 dl solrosfrön
8 st dadlar
1 msk kokosolja
3 msk kakao
1 nypa flingsalt
Ingredienser till toppenlagret:
3 msk kakao
2 msk havredryck
1 nypa flingsalt
Gör såhär:
Börja med bottenlagret och smält kokosoljan. Kör solrosfröna fint i en matberedare. Kärna ur dadlarna och tillsätt resten av botteningredienserna. Mixa tills en härlig konsistens bildats. Tryck ut allt i en liten form med bakplåtspapper och ställ in i frysen. Smält kokosoljan till toppenlagret och blanda i resten av ingredienserna under låg värme tills en chokladsås bildats. Ta fram formen ur frysen och ringla över chokladsåsen. Strö över lite extra flingsalt och där har du skapat magiskt goda och näringsrika brownies.
Hoppas det smakar!