hårpray feed your hold - yarok

Håll frisyren på plats utan skadliga kemikalier

Genom att använda hårspray kan du fixera din frisyr och få den att hålla längre. Här är ett hårspray med ekologiska ingredienser som ger håret stadga så det håller sig på plats hela dagen. Att det dessutom är skonsamt mot ozonlagret och jorden gör det ännu bättre.

För att min frysyr ska hålla hela dagen sprayar jag hårslingorna innan jag börjar med stylingen. Det ger håret stadga och gör det mer lättarbetat. hårpray feed your hold - yarokNär jag väl är klar sprayar jag ytterligare en gång för att hålla frisyren på plats. hårpray feed your hold - yarokSå skönt att slippa den starka doften och den klibbiga känslan som man ofta får när man använder hårspray som innehåller onödiga kemikalier. hårpray feed your hold - yarokVill du vara snäll mot både dig själv och miljön kan jag verkligen rekommendera detta hårspray.  Du hittar det här!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *