hårinpackning - q for skin - balsam - bastu

Hårinpackning i bastun

För att vårda ditt hår lite extra kan du i samband med att du tvättar det ta till en hårinpackning. Q For Skins balsam återfuktar så pass mycket att det kan användas som en inpackning om du bara låter det sitta i lite längre innan du sköljer ur det. Det finns massa olika inpackningar, för torrt hår, för fett hår eller för skadat hår, är bara några exempel. Detta milda balsam kan användas av alla! Även av dig med känsligt och slitet hår, och av dig med hårbottenbesvär.

Håret slits på grund av olika saker, kemikalier i hårfärger, väder och vind eller värmeverktyg. Ibland behöver det lite hjälp att återhämta sig ordentligt och detta balsam är en stor hjälp på traven.

vackert hår - q for skin

Om du ska göra denna lilla kur så fungerar det faktiskt en fördel om du gör det i värme, till exempel en bastu. Det är faktiskt så att värmen ökar effekten på ingrediensernas goda egenskaper, och i en bastu där det är väldigt varmt hela tiden så gör produkten verkligen det den ska. Värmen gör alltså att inpackningen får bättre villkor att arbeta under.

Det är enkelt! Börja med att tvätta håret med schampoo anpassat för din hårbotten;

Quick Relief Shampoo – för dig med klåda och/eller beläggningar

Nourishing Shampoo – för dig med torrt och/eller livlöst hår

Hair & Body Shampoo – för dig som vill ha milt och doftfritt schampo

Skölj ur schampot och applicera balsam. Låt balsamet sitta kvar i håret och vira in det i en mjuk handduk och gå in i bastun. Sitt i bastun med inpackningen i håret så länge du känner att du vill och att det är behagligt (tänk på att dricka mycket vatten under tiden du är i bastun för att inte bli uttorkad av värmen).

hårinpackning - q for skin - balsam - bastu

Sen när du ducshar sköljer du bara ur balsamet och välkomnar mjukt glansigt hår!

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *