Hårserum B2 /o Gerd

Hårserum som återfuktar och motverkar frissighet

Är ditt hårt torrt och frissigt? Då är detta återfuktande hårserum något för dig. Det kan användas både för att vårda eller styla, eller varför inte båda!

Hårserum B2 /o Gerd

Detta serum för håret innehåller bärfröolja, och den går lätt in i håret utan att göra det kladdigt eller tynga ner. Produkten känns inte i håret när du tagit i den. Oavsett vilken hårtyp du har så kan du använda detta serum. Beroende på vilken typ av hår du har så har serumet olika egenskaper. Det gör det som behövs för just ditt hår. Detta är en multifunktionell produkt som gör en hel del för ditt hår. Håret får volym, återfuktning och en allmän boost – återigen, hur serumet verkar beror på just din unika hårtyp.

En smidig egenskap med detta serum är att det fungerar som en leave-in produkt. Du kan till exempel ta den i håret på kvällen efter att du duschat, utan att det försvunnit på morgonen. Det sitter kvar och bibehåller ditt hårs form. För dig med frissigt och flygigt hår är detta ett tips då serumet motverkar just det.

Du kan applicera det både i fuktigt och torrt hår. Oavsett när du använder det, i torrt eller blött hår så är denna produkten dryg. Så du behöver inte ta alls mycket för att det ska räcka till hela längderna.

I fuktigt hår: Applicera en liten mängd i topparna/längderna innan du kammar håret för att underlätta borstningen och för att återfukta. Ska inte sköljas ur.

I torrt hår: Applicera en liten mängd i topparna/längderna för extra lyster eller för lätt stylingeffekt. Ska inte sköljas ur.

Alltså, ALLA vi som testat detta serum är fast! Det är så himla bra!

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *