hemmaspa - care of gerd

Ekologiskt från Jokkmokk

Hur tänker du när du väljer dina hudvårds- och kroppsprodukter? Är det viktigt att produkterna kommer från ett företag med värnande om natur, djur och människa? Då är C/O Gerd ett varumärke du ska kika på! Dessa produkter tillverkas i svenska Jokkmokk och för dem är det en självklarhet att förädla det som kommer från naturen, dock alltid med enorm respekt.

hemmaspa - care of gerdI norra Sverige har vi en rik och fantastik fauna av vilda örter och bär som c/o Gerd använder som aktiva substanser. Men förutom fint och rent innehåll i produkterna är själva förpackningarna även utvalda med respekt för naturen. Alla tuber är nämligen tillverkade av hållbart bioplast från sockerrörsmaterial. Detta är ett tydligt tecken på att C/O Gerd tror på helhet och tänker gärna till en extra gång innan de sätter en ny produkt på marknaden.  Ansiktsmask - Care of GerdOkej, nu vet vi att produkterna är bra för natur och människa. Men hur är resultatet och vilka förväntningar kan du ha när du använder C/O Gerd? För grundarna av varumärket, syskonen Anna-Lena och Johan, är bra resultat viktigt. Med sina erfarenheter med titlar som frisör, massör, hudterapeut, medicinsk fotvårdare, spaterapeut och make up artist visste de att de inte skulle bli framgångsrika om deras produkter inte håller vad de lovar. För syskonen bakom C/O Gerd är det därför otroligt viktigt att påvisa att de klarar sig utan mikroplaster, silikoner eller CRM-ämnen och ändå påvisa önskade och tilltalande resultat. grundare - c/o gerd(Bild från www.careofgerd.se)

“Vi är uppväxta med en fantastisk mamma och pappa som förädlade allt som kom från naturen. Kött, bär fisk, örter och rötter, alltid med den allra största respekten för naturen. Vår mamma heter Gerd och vi kände att som en hyllning till henne döpte vi vårt företag till c/o Gerd, eller, care of Gerd, som vi väljer att säga det” Anna-Lena Wiklund Rippert och Johan Wiklund.

Vi på Piggabutiken.se är stolta återförsäljare av dessa fina produkter. Tack C/O Gerd för att vi får vara en del av resan mot en grönare, giftfri och vackrare värld. Du hittar hela sortimentet av c/o Gerd HÄR.

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *