Allt började 2008 med att syskonen Anna-Lena och Johan satt vid köksbordet i en liten by utanför Jokkmokk med varsin kopp kaffe i handen. De hade tröttnat på allt skräp som fanns i konventionella skönhetsprodukter och tänkte, det här kan vi göra bättre själva! De törstade efter äkthet och med sina erfarenheter med titlar som frisör, massör, hudterapeut, medicinsk fotvårdare, spaterapeut och make up artist visste de att de inte skulle bli framgångsrika om deras produkter inte håller vad de lovar. För syskonen bakom C/O Gerd är det därför otroligt viktigt att påvisa att de klarar sig utan mikroplaster, silikoner eller CRM-Ämnen och ändå påvisa önskade och tilltalande resultat. Läs mer om C/O Gerd och deras fantastiska produkter här!

Produkterna från C/O Gerd är ekologiska. Anna-Lena och Johan är födda och uppväxta i Jokkmokk och för dem är det en självklarhet att förädla det som kommer från naturen, dock alltid med enorm respekt. För dem är det viktigt att ha ett transparent sätt att verka på som företag med värnande om natur, djur och människa. Genom att arbeta med hållbara råvaror som har ingen eller så liten negativ inverkan på naturen som möjligt gör de det.

Ekologiskt - care of gerd

Förutom fint och rent innehåll i produkterna är själva förpackningarna även utvalda med respekt för naturen. Alla tuber är nämligen tillverkade av hållbart bioplast från sockerrörsmaterial. Detta är ett tydligt tecken på att C/O Gerd tror på helhet och tänker ärna till en extra gång innan de sätter en ny produkt på marknaden. Ekologiskt - care of gerdVi på Piggabutiken.se är stolta återförsäljare av dessa fina produkter. Tack C/O Gerd för att vi får vara en del av resan mot en grönare, giftfri och vackrare värld.