Inika - Limited Edition

INIKA LIMITED EDITION – Så ser produkterna ut på!

Vill du ha tips inför din jul- och nyårsmakeup? I detta inlägg ska jag visa er två looker jag skapat med de nya produkterna från INIKA Organic. Kollektionen består av två ögonskuggspaletter, en med varmare toner och en med något kallare, två läppstift i olika nude färger, samt en flytande highlighter. Dessa produkter är Limited Edition, så gillar du någon/några produkter extra mycket får du inte missa din enda chans att klicka hem dem nu. Jag visar hur alla ser ut här nedan!

I den första looken använde jag mig av Blossom som är den lite kallare ögonskuggspaletten, läppstiftet Sand Dunes som är något varmare och ljusare samt även min favorit, Inikas flytande higlighter. Se bild nedan!

Inika - Limited Edition
Ögonskuggorna i paletterna är otroligt pigmenterade och lättarbetade. Dessa paletter är bara ett måste i sminkväskan! Du kan variera lookerna till det oändliga. Med båda paletterna kan du skapa looker som passar till dag, kväll, fest, ja vilket tillfälle som helst. Ett litet tips när du ska applicera skuggorna, se till av “slå” av det överflödiga av skuggan på borsten innan du lägger på den ögonlocket. Lite produkt räcker långt när det gäller dessa paletterna och det är ju galet bra när en ögonskugga är full med bra pigment!
Inika - Limited Edition
När det kommer till läppstiften så är dem väldigt krämiga och återfuktande. Förutom att dem är fyllda med härligt pigment så har dem även bland annat avokadoolja som ger dina läppar fukt. Båda färgerna är väldigt neutrala och de kompletterar resten av produkterna i kollektionen så bra. Jag tycker att läppstiften sitter bra och länge på läpparna men om du vill ett ännu bättre och hållbart resultat så grunda gärna med en läppenna i en färg som matchar. Det finns flera läppennor i INIKA’s sortiment som går perfekt till läppstiften.
Inika - Limited Edition
Nu kommer vi till stjärnan i denna kollektionen, Liquid Glow! Detta är en flytande highlihter som ser ut som flytande guld. Denna kan du applicera för att få det där lilla extra till en makeup look eller så använder du den som ett komplement till din hudvårdsrutin. Ett galet bra tips för att få det där glowet i huden är att addera en droppe av denna flytande highlighter i din dagkräm, primer eller foundation.
Denna produkt är så lättarbetad och du applicerar den med en svamp eller en med en borste.
Om du använder en svamp, se bara till att du fuktar den innan så den inte absorberar för mycket av produkten. Lystern du får med denna produkten är magisk! Den ger inte ett glittrigt resultat utan den ger verkligen ett glow! I dessa två sminkningar har jag applicerat highlightern sist, på mina kindben, näsrygg och även lite i pannan.
Inika - Limited Edition
I den andra looken använde jag mig av ögonskuggspaletten Desert som är varm med orangea toner, samt läppstiftet i färgen Spring Bloom som är lite mer kall och highlightern Liquid Glow. Se bild nedan!
Inika - Limited Edition
Jag hoppas att ni känner att ni har fått lite insperation på vad ni kan skapa med de nya härliga produkterna från INIKA och att ni är lika taggade på att prova denna kollektionen som jag var.
Jag lovar er att ni inte kommer att bli besvikna. Glöm bara inte att den är Limited Edition!
Lycka till nu!

Kram Pigga-Julia

Publicerat av

Julia

Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *