ekologisk hudvård - Moonsun

Moonsun – öppnar dörren till naturens skafferi

Från människans första dag på jorden har hon använt sig av läkande och helande krafter från naturen. Vi är en del av naturen och naturen är den del av oss. Tanken med hudvårdsserien Monsun är att öppna dörren till naturens skafferi där vi får ta del av gammal klok kunskap i växternas terapi på huden.

Grundarna till Moonsun heter Mia Skaug och Jenny Svärdendahl och har jobbat med behandlingar i mer än 10 år. De har mött och behandlat kunder med olika hudtyper/problem. Där av valet av de flesta råvaror som lägger grunden till Moonsun Organic of Sweden. ekologisk hudvård - MoonsunFotograf: Bea Lundborg.

Rätt dosering och rätt råvaror tillsammans med rik kunskap gör att denna hudvårdsserie passar de flesta hudtyper för båda könen och är otroligt klimatsmart. En serie för både män och kvinnor. Det är hållbar konsumtion. Att en hel familj kan använda denna serie betyder att då minskar man på förpackningsförbrukning.
Denna serie kan man nämligen använda från tidiga tonåren dag som natt, till en mogen hud. ekologisk hudvård - MoonsunNaturkosmetik är äkta lyx, man betalar för äkta varor inte för massproducerad miljö- och hälsobelastande kosmetik. Moonsuns serie och råvaror är självklart inte testade på djur och alla produkter är veganska utom beeswax body oil som innehåller bivax. ekologisk hudvård - MoonsunProdukterna är väl genomtänkta för att i stort sätt passa alla olika hudtyper, ålder och även de med problemhud så som tex: acne, rosacea mm. Erfarenheten som naturkosmetiska terapeuter med butik har lagt grunden för denna serie och dess utformning. Moonsun anser att skillnaden mellan tex: hand, fot och kroppskräm många gånger inte är så markant. En bra sammansatt naturkosmetisk produkt anses därför kunna fylla flera funktioner. Moonsuns vårdande ansiktsprodukter passar utmärkt att ha runt ögonen, så som att våra kroppsprodukter fungerarperfekt som vårdande fot och handkräm. ekologisk hudvård - MoonsunProduktserien är baserad på genomtänkta råvaror och aromaterapi. Vilket gör serien adaptogen. Det innebär att produkterna anpassar sig efter vilken hudtyp människan har. Där av passar den här hudvårdsserien båda könen från tidiga tonåren till en åldrande hud dag som natt. Testa du också!

Publicerat av

Jannica

Hälsorådgivare, Licensierad Kostrådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *