Dr Sannas solprodukter

Ekologisk solserie från Dr. Sannas

Letar du efter ekologiska och välfungerande solskydd? Då bör du spana in Dr. Sannas solserie! Dessa naturliga solskydd går väl in i huden utan att lämna kvar en vit hinna efter sig. Dr. Sannas erbjuder även en fantastiskt svalkande After Sun. Alla produkter är dermatologiskt testade, fria från allergener, veganska och självklart är de inte testade på djur!

Dr Sannas solprodukter

Dr. Sannas har i över 3 år arbetat med utvecklingen av sin naturliga, ekologiska och veganska solserie. Solskydden med spf 20 och spf 30 är fysikaliska, mineralbaserade solskydd som innehåller bl.a. zinkoxid, probiotika, jojoba och raw kokosolja. Perfekt nu när solen och värmen har hittat fram!

Dr. Sannas erbjuder även en härlig After Sun som verkligen blivit en stor favorit bland många! Den dämpar rodnad och lugnar huden, har en lätt kylande effekt, återfuktar huden och är även den dermatologiskt testad. Att smörja in sig efter solen borde vara lika självklart som att göra det före! I växtriket finns de allra finaste och mest effektiva återställarna för hud som blivit utsatt för solens strålar. Havrelipider och rapsolja har en naturlig anti-redness-effekt. Mentol och eukalyptus svalkar och lugnar. Kokosolja och probiotika återfuktar huden och gör den mjuk och smidig. Ett väldoftande sätt att säga förlåt till huden om du bränt dig!

Testa Dr. Sannas solserie du också!

Publicerat av

Erika

Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *