I över 3 år har Dr. Sanna och hennes team jobbat med att utveckla naturliga, ekologiska och veganska solskydd. Äntligen finns de nu att köpa hos oss tillsammans med hennes grymma After Sun. Läs mer om dessa produkter nedan!

Dr. Sannas spf 20 och spf 30 är fysikaliska, mineralbaserade solskydd som innehåller bl.a. zinkoxid, probiotika, jojoba och raw kokosolja. Solkrämerna går lätt in i huden och lämnar ingen vit hinna efter sig. De är dermatologiskt testade och fria från allergener, samt så är de veganska och självklart inte testade på djur!

Dr Sannas solprodukter

Dr. Sannas After Sun har funnits sedan ett år tillbaka och verkar ha blivit en stor favorit hos er. Den dämpar rodnad och lugnar huden, har en lätt kylande effekt, återfuktar huden och är även den dermatologiskt testad.

Att smörja in sig efter solen borde vara lika självklart som att göra det före! I växtriket finns de allra finaste och mest effektiva återställarna för hud som blivit utsatt för solens strålar. Havrelipider och rapsolja har en naturlig anti-redness-effekt. Mentol och eukalyptus svalkar och lugnar. Kokosolja och probiotika återfuktar huden och gör den mjuk och smidig. Ett väldoftande sätt att säga förlåt till huden!

Testa Dr. Sannas solserie du också!