Bambutandborste

Plastbanta – Glöm inte tandborsten!

Att byta ut sina plastprylar till mer hållbara produkter är trendigare än någonsin. Dock är det en sak många glömmer att byta, nämligen tandborsten. Idag finns det flera olika alternativ att välja bland men vad vi vill belysa idag är bambutandborsten. Den är miljövänlig, ekologiskt nedbrytbar och så är den snäll mot tänder och tandkött. Återvinn din plasttandborste och ersätt den med en snygg, naturlig och skonsam bambutandborste istället.

My White Secret erbjuder naturliga produkter för en god munhygien, och såklart även bambutandborstar. Tandborstens handtag är tillverkat i 100 % nedbrytbar bambu. Bambun som används kommer enbart från förnyelsebara plantage och bestånd som värnar om djur och miljö.

Precis som gräsmattan i din trädgård, har bambu en självreplikerande tillväxtcykel, så det är inte nödvändigt att återplantera då återplantering kan leda till jorderosion och skador på miljön. Bambu producerar också upp till 35% mer syre än andra trädsorter, vilket bidrar till att kompensera koldioxidutsläppen.

Bambutandborste

My White Secret erbjuder även Oil Pulling, Tandblekningsremsor och Tandtråd, alla med aktiverat kol för att få en naturligt blekande effekt. Spana in dessa på vår hemsida!

5 miljarder plasttandborstar produceras årligen, några färre vore bra! Så gör en god gärning för miljön och välj en bambutandborste nästa gång du ska byta ut din vanliga tandborste.

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *