Nutripatches

Plåster av ekologisk bambu – Naturligt och biologiskt nedbrytbart!

Du har väl inte missat att vi har naturliga plåster gjorda utav mjuk certifierad ekologisk bambu med fyra olika egenskaper?! Idén föddes när grundaren James Dutton plåstrade om sin son och märkte att pojken fick hudreaktioner utav vanliga plåster. Nutricare Patches är däremot 100% naturliga och ekologiska, helt giftfria, hållbara och biologiskt nedbrytbara. Finns med aktivt kol, aloe vera, kokosolja och som naturella. Läs mer nedan om dess olika egenskaper.

Nutripatches

Aktivt Kol – Dessa är extra bra för att dra ut orenheter från huden samt reducera rodnad. Den absorberande sårdynan med aktivt kol är gjord av aktiverad bambukol för att skynda på den naturliga läkningsprocessen och är extra lämplig för de med känslig hud.

Nutripatches

Aloe Vera – Plåster med aloe vera som är superbra vid mindre brännsår, skrubbsår och blåsor. Sårdynan är berikad med aloe vera för att påskynda läkningsprocessen.

Nutripatches

Kokosolja – Plåster med kokosolja som är extra lämpliga för barn med känslig hud, speciellt bra vid skrubbsår och andra småsår. De söta pandabilderna hjälper till att trösta barnen när olyckan är framme.

Nutripatches

Naturella – För mindre skär- och skrubbsår. Som vanliga plåster fast mycket mycket bättre! Ekologiska, veganska, helt giftfria, hållbara och biologiskt nedbrytbara.

Om du klickar HÄR kommer du till vår hemsida där du kan beställa dessa plåster (:

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *