esse probiotic skincare - serum

Alla serum från Esse Probiotic Skincare

Varför ska jag använda serum? Det är en vanlig fråga som många ställer sig och som vi ofta får ställda till oss. Därför tänkte jag förklara varför serum är en viktig del i din hudvårdsrutin och hur det påverkar resultatet av din hudvård. Jag berättar även mer om alla serum från Esse Probiotic Skincare och förklarar skillnaden mellan dem.

Serum är det som går djupast ner i huden, till dermis(läderhuden) och kan därför arbeta där krämer och oljor inte kan tränga ner. I dermis sker näringsutbudet, det vill säga celldelningen. Serum ökar på så sätt effekten och verkan av din övriga hudvård upp till 3 gånger och bygger upp en bra hudhälsa underifrån. esse probiotic skincare - serum
Det finns en hel del olika serum på marknaden som har olika effekter och ger olika resultat, allt från fuktgivande serum till serum med antiage effekt. Av märket Esse Probiotic Skincare kan du välja mellan fem serum som alla har olika egenskaper.
  1. Serum. Ett serum som innehåller hög dos Hyaluronsyra som påskyndar den djupverkande effekten och förbereder huden för en efterföljande produkt.
  2. Sensitive Serum. Sensitive Serum är ett lugnande och återfuktande serum för alla hudtyper, speciellt bra för dig med känslig hy. Det förser huden med verktygen att avhjälpa obalanser och stärka barriärfunktionen. Detta skyddar din huds immunsystem från att aktiveras i onödan och reducerar rodnad och irritation.
  3. Probiotic Serum. Detta återfuktande serum passar alla hudtyper och tack vare dess avancerade förmåga att åstadkomma biologisk jämvikt, är det exceptionellt lämpat för hy som visar tecken på stress.
  4. Intensity Serum. Ett serum som jobbar på rynkor. Naturens egen motsvarighet till botox ger snabbt resultat på rynkor genom att låta ansiktsmusklerna att slappna av. De första resultaten syns redan efter två timmar och vid daglig användning har den en kumulativ effekt.
  5. Ageless Serum. Ett uppstramande serum som lyfter och gör din hud mer fast. Effekten hos detta ålderstrotsande serum som lyfter och verkar åtstramande förstärks vid långvarig användning. På bara 28 dagar märks de åtstramande och mjukgörande effekterna av detta serum.
 esse probiotic skincare - serumDet är tack vare serumets snabba och synliga effekt många känner och tycker att ett serum är den viktigaste produkten i sin hudvårdsrutin när man väl börjat använda det. Har du inget serum idag kan det alltså vara värt att testa och utvärdera själv. Vill du ha mer råd och personlig rekommendation är du varmt välkommen att mejla hudanalys@piggabutiken.

Publicerat av

Katarina

Auktoriserad Hudterapeut, Bicom terapeut, Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *