Esse Serum +

Esse +serum och skillnaden mellan dem

Ett serum bör man använda i sin hudvårdsrutin då det har förmågan att tränga djupt ner i huden, där oljor och krämer inte kommer åt, för att ge näring och påverka celldelningen på djupet. Ett serum ökar även effekten av din övriga hudvård upp till 3 gånger och bygger upp en bra hudhälsa underifrån. Esse Probiotic Skincare har 3 olika serum i deras plus-serie. Skillnaden mellan dessa 3 är stor då de har olika egenskaper och funktioner. För att du enkelt ska kunna välja vilket serum som passar dig och din hud allra bäst, har vi sammanställt allt du behöver veta om de 3 olika serumen här. Läs vidare!

Probiotic Serum +

  • Detta serum var det första i världen med levande probiotika. Det gör det mer aktivt eftersom bakterierna i det hela tiden är igång och jobbar. Esse har identifierat många olika probiotiska mikroorganismer som är nödvändiga för att huden ska må bra och satt ihop dem i detta fantastiska serum. Detta serum innehåller mer än en miljard levande probiotiska mikrober i varenda milliliter, och de aktiveras när de kommer i kontakt med fukten som finns på hudens yta. När de sedan blivit aktiverade så ger de huden egenskaper som korrigerar obalanser. Det hjälper även huden att blå fastare, fylligare och mer elastisk. Alla kan använda detta serum, vilken hudtyp man än har. Den är suverän på hud som visar tecken på stress på grund av dess förmåga att nå biologisk jämnvikt.

Intensity Serum +

  • Detta serum skulle man kunna säga är naturens motsvarighet till botox. Serumet ger dig resultat på dina rynkor snabbt, då det jobbar med att låta ansiktsmusklerna slappna av. Du kan redan efter två ynka timmar se de första resultaten och om du sedan fortsätter använda det dagligen så har det en kumulativ effekt på huden. Nyckelingrediensen är Parakrasse från ön Reunion och extraktet från det har visat på en kraftig reduktion av rynkor. Serumet innehåller även extrakt från Kigelias och Djävlulsklo med egenskaper som visar på att vid regelbunden användning så minskar linjer och rynkor över tid.

Ageless Serum +

  • Detta serum är anti-aging då det lyfter och stramar åt huden vid en långvarig användning. Man kan redan efter en knapp månad märka skillnaden detta serum gör på huden, eftersom det både stramar åt men samtidigt mjukgör. Serumet innehåller en hel del olika extrakt av probiotika och växter, som bygger upp huden och hjälper till med reducering av pigmentering. Det innehåller en kombination av extrakt från Sumarot, Muira Puamabark och Madonnalilja, och det för att stärka bindväven och kapillärväggen. Om du vill ha en hud som ser yngre ut så är detta serum något för dig, oavsett hudtyp.

Esse Serum +

Vi vet idag mer om huden än någonsin! Den senaste forskningen inom hudvård har visat att det absolut viktigaste för vår hudhälsa (elasticitet, fasthet etc.) främst beror på de bakterier (mikrober) som lever på och i din hud. Dina bakterier är värdefulla, ta hand om dessa så tar dessa hand om dig!

Pigga hälsningar Vendela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *