Packning

Tillsammans gör vi skillnad för miljön!

Genom att sälja naturliga och ekologiska produkter här på PiggaButiken gör vi ett aktivt och medvetet val, ett val som för oss är självklart! Det är viktigt för oss att miljöarbetet speglas hela vägen från en råvara, till produktion, transport och emballage från våra leverantörer. När ni som kunder sedan gör era beställningar, är det ännu viktigare för oss att ni känner er trygga med både produkterna men också att paketet och fyllnadsmaterialet är miljövänligt och väl genomtänkt!

För några år sedan tog vi ett beslut som vi är väldigt stolta över och som vi märkt uppskattas mycket av er som handlar hos oss. Ett beslut som innebar att vi tog ett stort kliv i rätt riktning för miljöns skull. Vi slutade köpa plast och började packa med miljövänligt papper i mer miljövänliga kartonger, båda gjorda av återvinnen fiber.

Packning

Istället för att beställa plast att packa in dina varor med under leveransen, har vi valt att använda naturfärgat papper. Vi tar även tillvara på olika former av plast och papper i beställningarna från våra leverantörer som vi sedan återanvänder för att skydda extra ömtåliga produkter när de levereras hem till dig. Om du får hem plast i din beställning kan du alltså känna dig säker på att det är återanvänd plast!

Vad som kan va kul att veta är att vi nu även bytt ut plastpåsarna i våra fysiska butiker till vita papperspåsar med PiggaButikens logga på, så himla fina och bättre för miljön!

Packning

Som en liten bonus skickar vi alltid med en personlig hälsning och tackar för att du väljer att handla hos oss. Såklart alltid med en liten gåva också, vilket kan innebära choklad eller olika tester på produkter (: Så tack för att du väljer att handla hos oss! Tillsammans gör vi en god gärning för miljön. Vi vill också tacka i förväg för att du i din tur återvinner eventuell plast från oss. Vi är ett bra team i denna viktiga kedja!

Tack tack tack!

Vänliga hälsningar, Piggagänget ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *