Under sommaren har vi haft en praktikant här hos oss på Piggabutiken.se. Manar kommer från Syrien och hon har bland annat fått lära sig att packa och skicka paket. Det är så kul att ha henne här och under tiden hon varit hos oss har hon utvecklat svenska språket så mycket genom att prata med oss varje dag. Men hon har även utvecklat sina kunskaper när det gäller att skriva på svenska. Och det är tack vare er kunder!

Har du någon gång beställt produkter från Piggabutiken.se vet du att vi alltid skickar med ett handskrivet meddelande i paketet. Detta är en självklarhet för oss då varje kund är unik och varenda en av er förtjänar en personlig hälsning (Och smarrig ekologisk choklad förstås).packa paketNär Manar har packat paketen har hon även lärt sig att skriva en liten hälsning på korten. Det blir många hälsningar varje dag att skriva vilket är bra då övning ger färdighet.

Kanske har du fått en hälsning från Manar nu i sommar? Oavsett vem som packat din order och skickat med en hälsning vill vi alla tacka för din beställning. Tack för att just du valt Piggabutiken.se – Naturlig hudvård ock hälsa <3