Primer INIKA Organic

Varför man ska använda primer

En primer fungerar som en bas under din makeup. INIKA’s primer både skyddar och återfuktar huden samt håller sminket på plats.

En primer appliceras innan man börjar sminka sig. Applicera den med ett par rena händer över hela ansiktet. Även ansiktet bör vara rengjort, torkat och insmort innan du sminkar dig. När du applicerat primern så låt den sjunka in i huden en liten stund innan du börjar med din bas. Det för att den ska få lägga sig till rätta, för att kunna ge bästa möjliga resultat.

Pure Primer från INIKA är en ekologisk primer som heller inte är djurtestad. Det finns primers för olika delar i ansiktet, till exempel för ögonlocken/ögonskugga eller underögonen/concealer, men denna primern fungerar till hela ansiktet. Tänk dock på att applicera den med ett ringfinger runt ögonen då det är en känsligt område i ansiktet och ringfingret är det svagaste fingret.

En till bra anledning till att använda en primer innan sminket är för att huden ska få slippa all tung makeup på sig. Om du har en primer emellan huden och sminket så fäster sminket på primern istället för att täppa till huden så mycket som den annars gjort. Just INIKA’s primer känns silkig, len och mjuk på huden och inte alls fet och igentäppande. Den har en fräsch, aningen citrusaktig, doft.

Primer INIKA Organic

Så vill du ha smink som håller längre samtidigt som huden skyddas är det primer som gäller för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *