Ögonskuggor - Maria Åkerberg

4 ögonskuggor för perfekt sotning

Den snyggaste sotningen fixar du enkelt med skimrande skuggor. Här är fyra ögonskuggor i silver, grå och lila toner som med rätt applicering ger en snyggt sotad ögonmakeup.

Smokey eyes är ett sminkkit som finns att klicka hem t.o.m 31/1 och passar perfekt till alla festligheter! Skuggorna levereras dessutom i en snygg makeup-box.

Ögonskugga - Maria Åkerberg

Smokey eyes innehåller:
– Eye Shadow Soft Lilac Limited Edition!
– Eye Shadow Dark Grey
– Eye Shadow Cold Silk
– Eye Shadow Golden Grey

Ögonskuggor - Maria Åkerberg

Eye Shadow Soft Lilac är en ny ögonskugga med en djupt mörklila och skimrande nyans. Detta är en vacker skugga att använda tillsammans med andra produkter i en mörk sotning.

Eye Shadow Cold Silk är en silverskimrande skugga som är perfekt att använda som highlighter. Applicera den precis under ögonbrynet, detta ger ett lyft till ögat. Applicera även i inre vrån av ögat för lite extra glow.

Eye Shadow Dark Grey har en matt mörkgrå nyans och är den mörkaste skuggan i detta kit. Önskas en mörk sotad makeup appliceras denna skugga över hela ögonlocket. För en lite mildare skuggning används nyansen endast i utkanten av ögonlocket samt i globlinjen. Eye Shadow Dark Grey är också perfekt att använda som Eye Liner, applicera då skuggan med Eye Liner Brush närmast franslinjen.

Eye Shadow Golden Grey är en grå skugga med skimmer i guld. För dig som önskar en mildare sotning är denna perfekt att använda över hela ögonlocket.

Ögonskugga - Maria Åkerberg

Alla skuggor är lättarbetade, skimrar vackert och resultatet blir alltid väldigt snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *