bomull - a la eco

100% ekologisk och etisk bomull i badrummet

Bomull, ett måste i badrummet. A la Eco har 100% ekologiska och etiska bomullspads och bomullspinnar. Läs mer om varför du bör välja dessa istället för annan bomull i dagligvaruhandeln.

bomull - a la eco

Padsen och bomullspinnarna från A la Eco är mjuka på båda sidorna och supersköna, plus att de kan användas till mycket. Padsen fungerar för sminkborttagning, ansiktsvatten eller vad du än behöver dem till. Den smarta kantstickningen gör att de inte heller faller isär eller går sönder. Bomullspinnarna är perfekt för att vaxa öronen, jämna till makeup eller få bort annan smuts.

Ekologisk Bomull - a la eco

Om du använder dessa produkter från A La Eco tillsammans med ekologiska hudvårdsprodukter så är de helt ofarliga att kompostera eftersom de inte utsatts för klorblekning eller andra kemiska processer som kan lämna skadliga rester i dem och för att de är biologiskt nedbrytbara. Bomullen innehåller inga optiska vitmedel, gifter eller bekämpningsmedel.

bomull - a la eco

Som sagt är dessa pads och bomullspinnar både ekologiska och etiska, men vad betyder etiska? Det betyder att bönderna och arbetarna som producerar bomullen får en skälig lön för sitt arbete. De får även en rimlig avkastning för sina varor samt garanteras en god arbetsmiljö. Konventionellt odlad bomull är annars världens hårdast besprutade gröda. Bekämpningsmedlena man använder vid plantagen dödar 20–40 000 och förgiftar minst 3 miljoner människor varje år!

Så välj ekologiskt, välj A La Eco!

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *