Maria Åkerberg kit

3 vinterkit från Maria Åkerberg!

Visst är det roligare när man får mer för pengarna! Här kommer 3 färdiga kit från Maria Åkerberg som passar extra bra under vintertid. Ett handkit för att hålla bakterier borta, ett makeupkit för att kunna skapa den perfekta vinterlooken samt ett kroppskit för dig som är extra torr under denna kalla årstid. Se mer av kiten nedan!

Maria Åkerberg kit

Hand Wash Set – Under vintern florerar det hemskt mycket sjukdommar som förkylning, influensa m.m. För att försöka undvika dessa så gott det går är det viktigt att hålla en god handhygien. Detta kit innehåller Liquid Soap Lime, en naturlig limedoftande handtvål samt Hand Sanitiser som är en snäll bakteriedödande rengöringsspray för dina händer. Vem vill slippa en långdragen förkylning, jo alla tror jag!

Maria Åkerberg kit

Winter Must Have – 3 favoriter som passar extra bra just nu. Läppstiftet Plumberry har en rosalila, kall och skir nyans med skimmer. Perfekt om du vill ha lite färg och markering, men kanske inte är van vid att bära läppstift. Kitet innehåller även 2 ögonskuggor, en mörkare och en ljusare skugga. Cold Brown är en kallt mörkbrun puderögonskugga med skimmer och Golden Grey är en varm, ljusgrå puderskugga med gyllene skimmer. Båda är mycket pigmenterade och väldigt dryga. Skapa den perfekta vinterlooken med detta kit!

Maria Åkerberg kit

Winter Energy – Ett kit för dig som är extra torr på kroppen under vintertid. Med Body Lotion och Body Balm i doften Energy (citrongräs, rosmarin, enbär och lavendel) tillför du både fettsyror och fukt som gör din vintertorra hud silkeslen.

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *