Torr och blek? Testa ekologisk skrubb och bus

Så fort solen tittar fram vill jag direkt ut och lapa D-vitamin samt jobba på brännan, för visst längtar man efter sommarens gyllenbruna hud, bara ben och ett solblekt hår. Efter en lång vinter är huden dock ganska känslig och ja, väldigt blek. Därför är det så skönt att det finns hjälp att ta till! Rosenserien har supersnälla och effektiva produkter som hjälper mig att få till den där solkyssta looken, utan att spendera flera timmar i solstolen. Läs vidare för produkttips!

Jag börjar alltid med att skrubba hela kroppen för att få bort all vintertrött hud. Resenseriens Body Scrub är en skonsam kroppspeeling som stramar upp och stärker huden. Den tar effektivt bort döda hudceller, öppnar porerna och gör huden jämn och len. Den doftar också gott av citrus då den innehåller Litsea Cubeba, en asiatisk lagerväxt som är renande och lugnande. När jag exfolierat klart och gått ut från duschen smörjer jag in mig med Rosenseriens Body Butter Shaping för att återfukta huden. Denna känns rik och närande för huden och har även en uppstramande effekt.

När fuktkrämen torkat brukar jag några timmar senare applicera Rosenseriens Self Tan som är en brun utan sol som gradvis bygger upp en solkysst hud. Man ska alltid applicera en brun utan sol-produkt på väl återfuktad hud då det annars finns risk för fläckar och ojämnheter. Self Tan ger en fin och gyllene nyans och passar såväl ansikte som kropp. Då den ger gradvis solkysst hud kan man behöva smörja flera gånger, beroende på hur mycket färg man önskar. Full effekt efter 4-10 timmar. Testa denna kombo du också!

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *