Julia Makeup Maria Åkerberg

Vårmakeup med Maria Åkerberg – Steg för steg

Visst är det härligt med vår!! Och ännu bättre blir det med lite ny, fräsch vårmakeup. I denna looken har jag bl.a. använt mig av Maria Åkerbergs nyheter Eyeshadow Rose, en kall och hallonröd ögonskugga tillsammans med läppstiftet Summertime som också har en något kallare och rosa nyans. Jag har även använt mig av några andra produkter från Maria Åkerbergs sortiment för att komplettera looken. Är ni sugna på att testa själva, fortsätt läs!

Julia Makeup Maria Åkerberg

Så gör du steg för steg:

  • Börja med att applicera en ljus grundskugga för att få en jämn bas som också gör att de andra färgerna kommer fram bättre och blir lättare att blanda. Själv använde jag Maria Åkerbergs Eyeshadow Base. Denna skuggan appliceras för bästa resultat med borsten Eyeshadow Base Brush då den är stor och fyllig i penseln.
  • Därefter går du in med en bronzer (jag använde Sun Kissed från MÅ) och arbetar in den i globlinjen för att få mer djup och definition till ögonmakeupen. Denna produkt applicerar du enklast med en lite rundad borste för att lätt blanda ut skuggorna så att inga skarpa kanter träder fram. Jag använde här INIKA’s Vegan Blending Brush, då Maria Åkerberg ej har någon rundad pensel.
  • Efter detta steg ska den fantastiska nyheten Eyeshadow Rose appliceras! Då använde jag mig av Eye Definer Brush, en platt ögonskuggsborste. Med denna borsten pressar jag skuggan på ögonlocket för att få på så mycket färg som möjligt. Såklart kan du applicera lite mindre av skuggan för att få en lite mildare look, allt efter tycke och smak. Avsluta med en mascara du gillar för att göra ögonlooken komplett!
  • När du är klar med din ögonlook är det bara att applicera läppstiftet i den våriga färgen Summertime! Detta läppstift har en krämig och återfuktande formula som ger en precis lagom dos av färg till läpparna, varken för mycket eller för lite.

Julia Makeup Maria Åkerberg

Med dessa enkla steg kan du fixa vårens snyggaste makeup. Stort lycka till nu och ha en fantastisk vår och sommar!
Kram Pigga-Julia

Publicerat av

Julia

Hälsorådgivare, Makeup Artist

1 thoughts on “Vårmakeup med Maria Åkerberg – Steg för steg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *