Esse

Boosta hösten med lyxigt hemmaspa!

Höstmörkret bjuder verkligen in till mysiga hemmakvällar och vad passar inte bättre då än en sparitual. Jag tog hem lite smått och gott från Esse Probiotic Skincare som rengöring, peeling, mask och serum att skämma bort min hud lite extra med. Nedan går jag igenom hela min “sparitual” samt berättar om Esse alldeles nya produkt, vilket är deras julgåva som skickas med redan idag! En fantastisk kroppsrengöring som känns lite som en bodymask. Läs vidare nedan!

Esse

Det första jag gjorde var att hoppa in i duschen och testa kroppsrengöringen. Den är alltså grå i färgen och känns lite som en mask till kroppen. Det är en “Microbefriendly”-produkt, vilket innebär at den inte innehåller Pro- eller Prebiotika (som Esse andra produkter gör) men den innehåller däremot enbart ingredienser som INTE skadar hudens mikroflora. Den kan användas av alla och känns verkligen lyxig på kroppen! Från och med idag (igår till och med) får du alltså denna Body Cleanser som gåva när du handlar Esse för över 1000kr, ända fram tills den sista december ♥

I duschen använde jag även Esse ansiktsrengöring Cream Cleanser som fungerar väldigt bra på min hud som kan va lite känslig ibland. Efter duschen smorde jag in hela kroppen med deras Rich Body Moisturiser eftersom jag vid denna årstid blivit ganska torr. Den återfuktar verkligen på djupet!

Esse

Direkt när jag var klar med kroppsvården peelade jag ansiktet med Microderm Exfoliator, som tar bort döda hudceller skonsamt och förbereder huden inför kommande produkter. Den passar alla och även mig med lite känsligare hud. Efter peelingen la jag på en helt underbar mask som nu blivit en stor favorit hos mig, Clay Mask! Den är skonsam, renande, återfuktande och antioxidantrik. Efter bara dessa två steg känns huden som ny igen. Men jag gick verkligen all in den här gången!

Efter att masken suttit på i cirka 15 min sköljde jag av den och sprayade på ett tunt lager med Toner Plus, ett ansiktsvatten som förbättrar balansen mellan huden och mikroorganismerna. Efter det applicerade jag deras Serum och avslutade med en fuktkräm, Rich Moisturiser som jag masserade in lätt som avslut.

Ibland kan det vara så rogivande att pyssla om sig själv en hel kväll! Speciellt med lyxiga produkter som dessa! Om du redan är ett fan av Esse produkter så glöm inte bort att du får deras härliga Body Cleanser på köpet om du handlar för över 1000kr. Om du inte haft Esse innan så kommer du absolut inte bli besviken när du väl testar! För att läsa mer om deras olika serier kan du klicka på respektive serie nedan:

Klicka HÄR för att läsa om Plus-serien och HÄR för att läsa om Sensitive-serien. Skäm bort dig själv med hudvård, sparitualer och lugna stunder till att bara tänka på dig själv i höst!

Ha en superfin helg och ta väl hand om dig!

Kram Victoria

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *