Linement

Tips för minskad träningsvärk!

Visst är det härligt att träna och även känna av träningen i musklerna efteråt! Dock kan träningsvärk ibland bli alldeles olidligt vilket absolut inte är lika härligt. Därför har vi just nu ett hett tips för dig som ofta blir öm i musklerna efter träning! C/O Gerd har nämligen ett muskellinement som verkligen mjukar upp dina muskler och lindrar träningsvärken, så att du kan fungera normalt igen!

Linementet masseras in på de områden där dina muskler känns stela och onda. Då ökar blodcirkulationen i området, tack vare de eteriska oljorna japanmynta, kajaputa och vintergröna som stimulerar blodflödet. Linementet går även utmärkt att använda innan fysisk aktivitet. Smörj bara in balmet på de muskelgrupper du ska träna, för att motverka den onda träningsvärken.

Ett till tips om du har en aktiv pappa eller en pappa med onda muskler, är att ge bort detta linement i farsdagpresent. Det kan säkerligen uppskattas!

Linement

Vi vill även tipsa om 24/7 Skin Balm nu när kylan är på ingång. Detta balm skyddar känslig hy mot kyla, samt verkar mjukgörande och lindrande för irriterad hy. Balmen är i det närmaste doftfri och innehåller endast ekologiska ingredienser som jojobaolja, solrosolja och bivax från svenska Lappland. Prova det du också eller köp en burk till far din!

Kram Victoria

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *