Här är den! Det bästa, miljövänliga och mest bekväma mensskydd du kan hitta. Vi pratar om menskoppen från MonthlyCup. Ett smart mensskydd som går att använda om och om igen. Den är gjord i silikon och är nästan lika enkel att sätta in som en tampong samt att den anpassar sig för just din kropp. Koppen samlar upp mensen istället för att suga upp den, den läcker inte heller om den sätts in på rätt sätt och torkar inte ut dina slemhinnor, så bra helt enkelt! Denna vill du inte vara utan!

Har du aldrig använt menskopp tidigare och funderar på hur den används kan du tänka dig att det är ungefär som att sätta i en tampong. Men istället för att byta en tampong flera gånger om dagen, tömmer du istället menskoppen 2-4 gånger varje dygn. Mycket smidigare då det blir färre toalettbesök och det räcker med EN menskopp år efter år. Helt fantastiskt bra!

Menskopp

MonthlyCup finns i tre olika storlekar.

  • Mini – För de allra första åren med mens.
  • Normal – För dig som inte fött barn och är under 30 år.
  • Plus – För dig som har fött barn och är över 30 år.

Det skiljer en del mellan den största och minsta storleken. Vi är alla olika men då det finns tre olika storlekar blir det lättare att hitta den som passar just dig. Dessa menskoppar kommer även med en fin liten tygpåse så det blir lätt att ta med sig menskoppen när du är ute på språng.

Du får även en bra bruksanvisning som förklarar hur du använder menskoppen och hur du tar hand om den på bästa sätt. Menskoppen har verkligen blivit populär under de senaste åren! Den bidrar inte till jordens sopberg, och inte heller till att skog huggs ner. Den släpper ut mindre mängd miljöfarliga ämnen vid tillverkningsprocessen än andra mensskydd, och eftersom menskoppen används om och om igen bidrar den till minskad konsumtion. Bra för både miljön och dig! Och den är verkligen så smidig, du borde verkligen prova den du också!

Psst.. du får nu 20% rabatt utav oss när du köper en Monthlycup från och med idag, den 12/7 och en vecka framåt, tills den 19/7. Du hittar dem HÄR.  Vi lovar att du kommer att älska den ♥