quick repair cream - q for skin

“Den galet bra krämen asså!”

Man behöver ju inte vara en “torris” för att märka skillnad på huden när det plötsligt blir 10 minus ute. Mina barn hade varit ute i snön med sina kompisar i några timmar och när de kommit in och klagade över lätt sveda på benen hör jag ena dottern säga “Du bara måste testa min kräm, den är gaaaalet bra asså!”. Läs mer om denna kräm som är “gaaalet bra”!

snö

Min dotter Wilma smörjer sig sällan och behöver det sällan heller, hon äter ju svartvinbärskapslar dagligen och detta smörjer henne inifrån. MEN plötsligt en kväll efter att varit i kälkbacken några timmar klagade hon på att det sved på benen, och mycket riktigt var hon lite röd och fnasig i huden. Jag bad henne smörja sig med Q for Skins Quick Repair Cream. Hon gjorde så och dagen efter var benen mjuka och fina igen! Jag bad henne då smörja igen för säkerhets skull. -Varför då? NU är ju inte benen torra längre??

snö

Senare på dagen när hon hade en kompis hemma som också den blivit lite torr om benen så här i vintertid hör jag kommentaren från hennes rum “Du bara måste testa min kräm, den är gaaaalet bra asså!

snö

Så om du också vill ha en “galet bra kräm” när vinterkylan slår till så våga testa Quick Repair Cream du också. Fungerar utmärkt till hela kroppen och hela familjen!

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *