kokosskål - coconut bowls

Skålar gjorda av kokosnöt

99% av de kokosnötter som årligen skördas för kokosolja, vatten och kokoskött kasseras och bränns som skräp. Här ses det till att dessa skal få nytt liv och blir ekovänliga kokosskålar, gjorda av riktiga kokosnötter. Efter att kokosköttet och kokosvattnet har avlägsnats tar Coconut Bowls tillbaka kokosskalen och använder dem som en biprodukt. Sedan skärs de till, rengörs och slipas av en hantverkare och förvandlas till en vacker kokosskål som du kan äta ur. Som en avslutning smörjs skålen med ekologisk kokosolja. Dessa ekologiska kokosskålar är alltså gjorda av 100% kokosnötter och är perfekta att ha till din smoothie, sallad eller chiapudding. Håll naturen ren, välj plantor och inte plast!

kokosskål - coconut bowls - hallon - smoothie

Varje kokosskål är givetvis unik, med sin egen form, storlek och små ofullkomligheter. Din skål är en på miljarden, precis som du. Det betyder att din kokosskål är unik och ingen annan i världen har en likadan. Är inte det ganska häftigt?!

kokosskål - coconut bowls - hallon - smoothie

Vid köp av Coconut Bowls produkter ger du ditt aktiva stöd till en global hållbarhet. Företaget försöker att göra skillnad på ett globalt sätt och ditt bidrag hjälper dem i sitt arbete. Världen tackar dig, och det gör även vi.

Klicka hem dina skålar HÄR.

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *