Hjärtligt - Hårinpackning

Ekologisk hårvård för torrt & frissigt hår

Vintern betyder kyla och torra toppar, i alla fall för mig! Det är svårt att få fukten i håret att hålla med bara balsam, därför blev jag så glad efter att jag testat Hjärtligts hårinpackning för första gången. Dels doftar den underbart gott och sen känns håret silkeslent och väl återfuktat efteråt. Tänk att en 15 minuters kur kan göra sån stor skillnad!

Behöver du också ge ditt hår en ordentlig fuktboost kan jag varmt rekommendera denna inpackning. För det första kan det vara svårt att hitta en naturlig hårinpackning som verkligen fungerar. Denna känns precis lika bra som en “vanlig” inpackning gör, men vetskapen om att den är eko samt snäll för hår och vatten gör den ännu bättre! Den är fri från parabener, silikoner, mineraloljor, hormonstörande ämnen, PEG/PPG, eteriska oljor, citrus och nanopartiklar och mikroplaster, ännu ännu bättre!

Hjärtligt - Hårinpackning

Hjärtligt’s Hårinpackning återuppbygger, slätar ut och mjukgör både ditt hår- och hårbotten. Med en mild, krämig formulering återfuktas håret på djupet och efterlämnas glansigt med en silkesmjuk känsla helt utan silikoner. Den motverkar frissighet och statiskt hår, vilket gör underverk för mitt hår och passar de flesta hårtyper, även färgat och behandlat hår. Fördela inpackningen i nytvättat hår, låt kuren verka i 5-15 minuter och skölj håret noggrant efteråt.

Nu har även Hjärtligt kommit med en nyhet, nämligen en fuktgivande Hårmask. Precis som en ansiktsmask fast för håret! Denna produkt ger ditt hår en djupverkande fuktboost som vårdar och ger glans. Och doften är underbar, hela håret likar gräddkola, mums!

Hoppad du gillar dessa produkter lika mycket som jag!

Kram Erika

Publicerat av

Erika

Hälsorådgivare, Makeup Artist

1 thoughts on “Ekologisk hårvård för torrt & frissigt hår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *