q for skin - quick repair cream - parfymfri - känslig hud

En oparfymerad hudkräm för alla

Söker du en kräm för hela familjens behov? Då finner du den här! En kräm som är oparfymerad och istället fylld med det bästa från naturen för en riktig näringsboost. Anpassad för ansikte såväl som kropp och passar lika bra till nyfödd som till äldre. Den nordiska svartvinbärsfröoljan som finns i är dessutom idealisk för känslig hud. Krämen du har letat efter är Quick Repar Cream. Läs mer!

Quick Repar Cream är en hudkräm som är naturligt och effektivt mjukgörande samtidigt som den fett- och fuktbalanserar huden.

q for skin - quick repair cream - parfymfri - känslig hudMed stilren flaska och praktisk pump tilltalar den de flesta och kan med fördel användas på hela kroppen, även i ansiktet.q for skin - quick repair cream - parfymfri - känslig hudDenna kräm av det svenska hudvårdsmärket Q for Skin har idag blivit mångas favorit och är väldigt omtyckt. Den har bland annat blivit väldigt populär bland män som tycker det är smidigt att använda samma kräm till både ansikte och kropp. Passar självklart precis lika bra till män i alla åldrar. Det är skönt att ha en hudkräm i badrumsskåpet som man vet att alla i familjen kan använda. Smidig att packa med om ni ska iväg och som går in snabbt i huden utan att kännas kladdig. Välj en kräm för hela familjens behov!

Publicerat av

Katarina

Auktoriserad Hudterapeut, Bicom terapeut, Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *