Q for Skin

Exklusiv näring för lyster och len hud

Du har väl inte missat ett av våra bästa kit som ger just exklusiv näring för lyster och len hud? Q for Skins set innehåller allt din hud kan drömma om! En mild men effektiv rengöring, ett återfuktande och närande ansiktsvatten och deras fantastiska Lingonkrän, läs mer om dem nedan!

Q for Skin

Cleansing Milk är en mild tvätt som tar bort make up, smuts och luftföroreningar utan att lämna huden torr och stram. Den är även fantastisk som tvätt för andra torra hudpartier som händer, fötter eller underliv (men mer om det i ett annat inlägg).

Q for Skin

Suppressing Booster är ett ansiktsvatten som tillför fukt i kombination med vitamin B3 och B5. B3 (niacinamid) har i studier visat sig ha en balanserande effekt på våra talgkörtlar. Det är vanligt att man har en fetare T-zon till exempel. Det har även en lugnande effekt på “åldersrelaterade mörka fläckar” sk. pigmentförändringar. Således passar detta ansiktsvatten både en ung hy med vissa obalanser samt en äldre hud som har större behov av fukt och anti-pigmentering. Inte nog med det, i Asien används det mycket för dess motstånd mot luftburna miljöföroreningar, allt i samma ansiktsvatten! Dessutom gör det att du behöver använda mindre av krämen om du “grundar” huden med fukt från ansiktsvattnet. Jag har noterat att det går åt ca hälften av krämen om jag har vattnet under, det gör att om jag köper vattnet och använder det först, räcker krämen dubbelt så länge (nästan som halva priset)!

Q for Skin

Så till den magiska, underbara, fantastiska kräm! PÅ RIKTIGT jag kan aldrig säga det nog. Lingonkrämen är den enda kräm jag någonsin kommer vilja ha eller behöva. Den ger min hud fukt och fett, skydd och näring, på ytan och på djupet. Den är dag-natt-ögon-kräm i ett! Inte nog med det så har den ett serums egenskaper, ner på djupet med näring! Kombinationen av lingonfröolja, matrixyl och humle tillsammans med probiotika och hyaluronsyra, jag säger bara WOW. Testa själv, den är verkligen fantastisk!

Så dessa tre godbitar finns alltså som ett kit HÄR hos oss på Piggabutiken. Har du inte testat innan så rekommenderar jag dig att börja NU. Din hud kommer att tacka dig!

Som alltid vill jag bara så här mot slutat lägga till stöttning inifrån. Detta märke, Q for Skin, är uppbyggt på konceptet inifrån och utifrån. Det finns fantastiska studier på vad som händer med hud och välbefinnande när man lägger till Lingonkapslarna till hudvården. Så otroligt egentligen, att det finns mer omega-3 i ett lingonfrö än det finns naturligt i fisk! Då är ju lingonen en lite mer hållbar resurs samt mycket fräschare om du frågar mig!

Hoppas du hittar din perfekta hudvård!

Lycka till, kram Malin.

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *