Nursing Tea Weleda

Förbered kroppen inför graviditet – både innan och efter förlossning

Att genomgå en förlossning är krävande för kroppen, och för att ge den en liten hjälp på traven kan man på olika sätt förbereda den innan. Här är två väldigt enkla exempel på hur du kan göra för att förbereda dig.

Det kanske låter svårt och som att du behöver köpa massa olika produkter för att förbereda dig inför förlossningen. Men ibland behöver det inte vara så. Man får självklart välja själv om man vill förbereda kroppen, eller inte och hur man isåfall vill göra. Men om man vill göra det relativt smidigt och inte spendera allt för mycket pengar så är ett tips Weledas Nursing Tea och Me Animas Mama Oil.

Nursing Tea WeledaAmmningsteet är mest tänkt till att drickas under amningsperioden, men kan drickas mot slutet av graviditeten också. Det innehåller utvalda örter från ekologiska odlingar, bland annat frön från anis, kummin, fänkål och bockhornsklöver. Det är örter som traditionellt har använts för att balansera mjölk-bildningen och mjölkflödet. Te är smidigt att göra, det går på bara någon minut, plus att de flesta gillar drycken.

När vattnet kokat upp så lägger du i påsen i koppen (med vattnet) och låter den dra i ca 5 minuter. Dock rekommenderas du att inte dricka mer än 3 koppar/dag. Men det är smidigt att komma ihåg, en kopp på morgonen, vid middag och en på kvällen, om man nu vill dricka tre koppar. Man kan självklart bara dricka en kopp också.

Huden på magen spänns mycket under en graviditet och för att mjuka upp huden för det så kan man använda en olja eller en fet kräm. Denna kroppsoljan är ekologisk och väldigt näringsrik och är faktiskt framtagen just för gravida och mammor. Denna vårdande olja stärker och skyddar huden under hela graviditeten men även efter förlossning.

Den går att smörja in direkt på huden men även att använda i badkaret som badolja eller till massage. Denna olja testas inte heller på djur av något slag och innehåller endast naturliga råvaror från växtriket.

Tänk på att ta hand om dig och ha en underbar dag!

Publicerat av

Jannica

Hälsorådgivare, Licensierad Kostrådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *