Doftljus Vanilj/Pepparmint

Naturliga aromaljus som påverkar dina sinnen

Även att våren snart är här och ljuset stannar framme längre på kvällarna så älskar jag att tända upp hela lägenheten med väldoftande ljus, mysa ner mig i soffan och njuta av att bara va. Lyxen att ha ett väldoftande hem utan att anstränga mig speciellt mycket, är verkligen lyxigt! Och nu har ytterligare ett ljus flyttat hem till mig som jag bara älskar – naturligt och fräscht med doft av vanilj och pepparmint.

Doftljus Vanilj/Pepparmint

Vi på Piggabutiken har precis fått hem dessa underbara ljus från Tru Mélange som kallas för aromaterapi ljus och är gjorde utav 100% vegetabilisk soja och bivax, utan kemikaliska tillsatser. Aroma dofterna påverkar luktsinnet och olika delar av hjärnan, framförallt de delar som har med känslor och minnen att göra. De tillverkas av terapeutiska oljor och naturliga växtmaterial, allt för att främja god hälsa, jämvikt och välmående. Råvarorna Tru Mélange använder sig av är inte genmodifierade eller testade på djur. Här används inte parfymoljor, animaliskt fett, toxiska färger eller parabener, visst är det fantastiskt!

Doftljus Vanilj/Pepparmint

Min absoluta favorit just nu är Vanilla & Peppermint. Andra dofter som jag också bara älskar är Amber & Orange, Lemon & Vanilla och Pink Grapefruit & Neroli. Du hittar alla doftljus från Tru Mélange HÄR.

Doftljus Vanilj/Pepparmint

Ha nu en superfin påsk!

Kram Pigga-Victoria

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *