BCAA

BCAA för mera ork vid träning

Känner du att energin inte alltid räcker till under hårda träningspass? Tar orken slut och du går därifrån utan att känna att du kunde göra ditt allra bästa? Då kanske BCAA är något för dig! Läs vidare om varför jag använder BCAA under mina träningspass.

BCAA

Lite fakta först: BCAA Pulver har grenade aminosyror som bygger upp protein, vilket är byggstenen i musklerna. De innehåller hela åtta essentiella aminosyror som kroppen inte kan producera själv och som vi därför måste få i oss via kosten. Det pågår ständiga uppbyggande och nedbrytande processer i kroppen och under hård träning kan ett intag av aminosyror vara positivt för att öka muskeltillväxten samt hindra nedrytningen av dina muskler.

BCAA

När jag dricker BCAA känner jag att jag får mer energi under träningen och att musklerna orkar mer. Störst skillnad märker jag under tidiga morgonpass då det blir extra tydligt när musklerna får sig en riktig kickstart. Jag blandar ut en skopa BCAA med vatten och intar det alltså under tiden jag tränar. Detta pulver löser sig riktigt bra med vatten och smaken är dessutom väldigt god, inte sådär äckligt söt som det ibland kan bli. En naturlig BCAA fri från socker, artificiella sötningsmedel, kolhydrater och syntetiska tillsatser. Jag gillar det skarpt! Vi har 5 olika smaker att välja emellan på Piggabutiken och du hittar dem alla HÄR.

Kör hårt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *