ekologisk hudvård - Dr. Hauschka

Hudvård med respekt för hudens egna förmåga

När det gäller hudvård finns det många märken och lika många sätt att se på hudvård. Dr. Hauschka är ett av många ekologiska märken och deras sätt att se på hudvård är intressant och värd att upplysa om. De har stor respekt för hudens egna förmåga och deras speciella hudvård handlar framförallt om två saker:

  1. Huden har sin egen förmåga att förnya och skydda sig själv. Dr. Hauschkas produkter främjar hudens egen förmåga och hjälper den att återfå balansen.
  2. Alla produkter från Dr. Hauschka är en sammansättning av noggrant utvalda extrakt från läkeväxter. Här används nästan uteslutande naturliga ingredienser från kontrollerade biodynamiska odlingar som följer Demeterreglerna och uppfyller kraven på rättvis handel.
För att din hud ska kunna utföra sina olika funktioner måste den hämta kraft regelbundet och tillåtas följa sin naturliga rytm. På morgonen efter att huden rengjorts och stärkts behöver den vård utefter sina individuella behov och skydd från yttre miljöpåverkan som väder och vind. På natten behöver huden inte skydda oss från yttre påverkan på samma sätt så då kan den vända sin energi inåt. För att samla kraft och regenerera och vitaliseras. Detta med ekologiska och naturliga produkter som är snäll mot din hud, på riktigt. ekologisk hudvård - Dr. HauschkaHur fungerar Dr. Hauschkas hudvård då? Jag tänker berätta om två produkter som exempel på hur de arbetar med din hud. Den första produkten är en av de mest populära dagkrämerna, Melissa Day Cream som du ska använda på dagen. Ansiktskrämen appliceras på rengjord hud för att lugna och ge en balanserad och matt hy. Citronmeliss är en harmoniserande växt som ger huden en impuls att återfinna sin naturliga balans. Tapiokastärkelse ger en jämn och matt hy. Sammansättningen av läkeväxterna citronmeliss, tusensköna, getväppling, trollhassel och morot verkar lugnande och balanserande på stressad hy.
ekologisk hudvård - Dr. Hauschka
Den andra produkten i detta exempel ska användas under natten. De fettfria nattvården från Dr. Hauschka låter huden andas och främjar hudens naturliga förnyelseprocesser. Produkten jag pratar om heter Night Serum som du applicerar tunt på ansikte, hals och dekolletage efter rengöring och stärkande ansiktsvatten på kvällen. Detta serum passar alla hudtyper och är en basprodukt för nattvård som hjälper huden att regenerera och att återfå sin naturliga balans. Den härligt doftande sammansättningen av äppelblom och äppelfrukt stödjer hudens rytm under natten. Den har kompletterats med extrakt från trollhassel som stärker huden och gör att du får en strålande fräsch hy på morgonen. ekologisk hudvård - Dr. HauschkaHudvård behöver inte vara svårare än så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *