Eco by Sonya

Hudvårdsrutin för en jämn hud

Idag är det nästan ett måste med bra hudvårdsprodukter för att ha en slät och vacker hud! Smink, luftföroreningar och bakterier påverkar huden från utsidan, så för att skydda och stärka huden krävs just bra hudvård. För oss är bra hudvård naturliga och ekologiska produkter som innehåller närande och verksamma ingredienser. Precis vad Eco by Sonyas produkter gör!

Eco by Sonya

Steg ett i en hudvårdsrutin är att alltid ha en bra rengöring till hands. Eco by Sonyas Citrus Cleanser jobbar verkligen på djupet med att rengöra huden. Med sina lugnande och antiinflammatoriska ingredienser ökar den även produktionen av hudens kollagen, vilket främjar en jämn och mjuk hud. Testa denna, den kan användas av alla hudtyper!

(Just nu får du denna rengöring på köpet (värde 299kr) när du beställer två valfria Eco by Sonya-produkter)

Eco by Sonya

Steg två är att 1-2 ggr i veckan exfoliera ansiktet för att få bort döda hudceller och öka blodcirkulationen samt lägga en ansiktsmask efteråt för att lugna och återfukta på djupet. Där har Eco by Sonya sin Acai Exfoliator som är en peeling rik på superbäret Acai. Acai är full av antioxidanter som återfuktar huden och ger den ett naturligt glow. Den är ganska grov i konsistensen tack vare magnesiumsaltet som renar huden från föroreningar och hjälper till att lugna problemhud. Perfekt för dig som behöver en djuprengöring och den passar också alla hudtyper!

Face Compost Mask är deras gröna och spännande ansiktsmask. Denna är för dig som vill ha en återfuktande och lyxig mask som inte torkar ut din hud efter att du tvättat bort den. Den är perfekt om du har en obalanserad hud eftersom den minskar orenheter och lämnar huden jämn och återfuktad. Var bara beredd på att bli grön!

Eco by Sonya

En ögonkräm behöver alla! Här har Eco by Sonya tagit fram Eye Compost som minskar fina linjer och mörka ringar under ögonen. Den medföljande jadestenen svalkar huden och ökar cirkulationen kring ögonen, vilket resulterar i en mjukare och mer ungdomlig hud. Missa inte detta steg, alltså steg tre.

Skönhetstrenden just nu är att produkter ska innehålla hyaluronsyra, för att naturligt hjälpa till att minska utseendet av åldrande. Super Fruit Hydrator är en ansiktskräm som innehåller bland annat ren hyaluronsyra, vilket ger intensiv fukt till din hud. Kan användas av alla, framför allt av dig som vill åt den där anti age-effekten! Så steg nummer fyra är att använda en bra ansiktskräm både morgon och kväll!

Har du gamla ärr i ansiktet som du skulle vilja bli kvitt? Ja, då borde du testa Glory Oil. Dess innehåll av läkande oljor är banbrytande för att minska ärr och fina linjer på huden. Den är även för dig som önskar ytterliggare återfuktning med hjälp av en ansiktsolja för att få en rejäl fuktboost och ett vackert glow! Steg nummer fem, ansiktsolja!

Lycka till med din hudvårdsrutin, för en slät och vacker hud!

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *