Royal Facial Oil - Maria Åkerberg

Komplettera din ansiktskräm med olja

Den kalla och torra höst- och vinterluften påverkar din hud mer än du tror. Huden blir mer fuktfattig och många känner en stramande känsla i ansiktet. Vikten av att använda sig av vårdande produkter kan aldrig upprepas för många gånger. Detta gäller särskilt ansiktet, som är mest utsatt under dagen då vi inte kan täcka det med kläder och vantar som vi gör med resten av kroppen. Under hösten och vintern rekommenderas därför att du lägger till en ansiktsolja dagliga hudvård. Varför? Läs mer så förklarar vi det och ger tips så du hittar oljan som passar just dig!

De mest verksamma ämnena för att främja en ungdomlig hud är antioxidanter, vitaminer och fettsyror. Dessa naturliga ingredienser skyddar och stärker huden långsiktigt, istället för att bara ge en fin effekt för stunden.

Maria Åkerberg har hittat en egen kombination av bra fettsyror  som hjälper till att bygga upp hudens kollagen. Denna kombination hittar du i Royal Facial Oil. Tillsammans med en passande ansiktskräm skyddar dessa huden mor den torra höstluften samtidigt som de vårdar och tillför näring. Royal Facial Oil - Maria Åkerberg

Här är några rekommendationer utefter vilken hudtyp du har.

Är du extra känslig och reaktiv men vill lägga till en olja i din hudvård rekommenderas kombinationen Jojoba Oil och Face Cream SensitiveRoyal Facial Oil - Maria Åkerberg

Oljan applicerar du på rengjord hud innan din ansiktskräm. En återfuktad hud får mer lyster och det är så skönt att slippa den stramande känslan i ansiktet. Ett riktigt bra tips alltså!

Publicerat av

Katarina

Auktoriserad Hudterapeut, Bicom terapeut, Hälsorådgivare, Makeup Artist

2 thoughts on “Komplettera din ansiktskräm med olja”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *