Massage

Nourishing Oil – Den bästa massageoljan för privat och professionellt bruk!

I båda våra fysiska butiker har vi behandlingsrum där vi gör allt från ansiktsbehandlingar till vaxning, massage och kroppsmätningar. Jag står för de två sistnämnda. När jag jobbar med massagebehandlingar har jag en solklar olja att massera med, nämligen Nourishing Oil från Q for Skin.

Detta är en lätt olja som gör huden mjuk och följsam. En del undrar varför jag masserar med en olja som går in så fort i huden? Jag ser bara fördelar med detta! Jag har personligen svårt att få bra “grepp” om musklerna om det är alldeles “halkigt” på huden. Tycker även att kunder uppskattar att efter massage är deras hud mjuk, återfuktad och len istället för att man ska behöva lämna en “kladdig” hud som måste torkas av för att inte lämna fläckar på kläderna. Nourishing Oil går som sagt in lätt i huden samt lämnar den inga fläckar (skulle det ske så går fläckarna lätt bort i tvätten).

Massage

Vidare fördelar med denna olja är doften. I massageoljor är det vanligt med eteriska oljor. Dessa kan vara underbara att dofta på men fler och fler studier visar på en allergiutvecklande effekt på sikt, det vill jag inte stå bakom. Nourising Oil doftar naturligt av äpple och honung, en uppskattad och mild doft.

Sist men inte minst, massage är en behandling som framkallar ett hormon som heter oxytocin. Detta är kroppens egna må-bra-hormon. Det gör oss lugna, lyckliga och tillfreds. Det kan till och med “vikariera” för serotonin om det är lågt. När jag ger massage vill jag förmedla en känsla av trygghet och lugn, att då kunna skicka med en känsla av lyx och mjukhet på huden med kunden hem är den bästa biten.

Massage

Så sammanfattningsvis, Nourishing Oil ger:

  • Inga fläckar på kläderna.
  • Går snabbt in i huden.
  • Doftar gott utan kända allergener.
  • Bas av kokos som ligger på ytan för att “hålla om” huden och är berikad med svartvinbärsolja – lyxiga byggstenar som tränger ner på djupet i din hud.
  • Lätt att jobba med.
  • Lämnar en känsla av mjukhet och återfuktning på huden.

Massage

Såklart är denna olja även en av mina favoriter på hemmaplan! Jag kan använda den till allt från torr hårbotten till spruckna hälar (även i örongångar, som ett ansiktsserum, till kroppen innan eller efter dusch och till underlivet som stärkande, närande olja för dina slemhinnor). Bästa oljan helt enkelt!

Vill du prova en sann multiprodukt? Testa då denna olja!

Må så väl och ta hand om dig!

Kram Malin

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *