Curamin

USA:s mest använda ledprodukt – Nu på PiggaButiken!

Upplever du att du är stelare än vanligt? Har du smärta i lederna? Svårare att böja och sträcka leder som du inte känt av tidigare? Detta är vanligt men är det naturligt? Ta reda på mer i detta blogginlägg!

 Att vi blir stelare när vi blir äldre är vanligt. Dagligt slitage på dina leder samt en kost som tyvärr inte främjar de kroniska inflammationerna som uppstår i dina leder gör oss stela och ömma i förtid. Ska vi acceptera det och bara finna oss i att vi inte klarar av att göra allt vi förr tyckte var roligt? Nej, jag tycker faktiskt inte det! Lite som Dagny 106 år sa: “Om jag sätter mig ner så dör jag”.

Curamin

Jag vill att min kropp ska kunna bära mig genom livet så länge jag själv vill, så för att hjälpa mina leder lite på traven tar jag ett kosttillskott som heter Curamin.

Så slitage, livsstil och arv påverkar våra leder. Precis som en annan riskfaktor – oxidativ stress, en ständigt pågående process som sliter på leder och brosk. Oxidativ stress är inget nytt, det är något som vi utsätts för hela livet, men ju äldre vi blir – desto känsligare blir kroppen och därmed slitaget på våra leder. Du märker det när det börjar bli tufft att resa sig, sätta på strumporna eller bara att ta en skön joggingtur.

Curamin hjälper till att skydda våra leder och bidrar därigenom till bibehållen ledhälsa. Curamin bidrar också till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress. Vilket betyder att inte bara dina leder har nytta av detta utan hela din kropp (curcumin, det aktiva ämnet i gurkmeja har en antiinflammatorisk effekt på hela dig).

Curamin

Och i Curamin ingår faktiskt två verksamma ämnen, gurkmeja och boswellia.

Båda i form av standardiserade och bioaktiva extrakt för optimala resultat. Denna effekt är uppmätt i inte mindre än 52 studier! I Sverige är detta kosttillskott förhållandevis nytt men i USA har man använt det i över 7 år och det toppar nu listorna på mest köpta tillskott för just leder!

Vill du vara extra snäll mot dina leder och din kropp så testa Curamin du också, det passar alla då inga kända risker för biverkningar eller allergier har rapporterats.

Lycka till!

Kram Malin

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *